Vreme čitanja: oko 1 min.

Vera Matović se setila kako joj je pobegao avion za Floridu, pa se rasplakala u emisiji uživo

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona se ukrcala na sledeći avion, a ono što je tamo sačekalo definitivno nije očekivala

  • 0
Vera Matović Printskrin:Yotube/Premijera

Pevačica Vera Matović na estradi je već pet decenija, tačnije od 1971. godine. Ona se sada prisetila svog početka pa je ispričala jednu šaljivu priču, kada joj je pobegao avion za Floridu.

Pričajući o ovome, pevačica nije mogla da zadrži suze, a evo i zašto.

- Stres ogroman mi je bio kad mi je odleteo avion za Floridu, ja došla na aerodrom, menadžer me ostavio. Nije bilo telefona, ničega... Bili smo u čekaonici, imala sam vremena za toalet, međutim kad sam se vratila otišli su svi za Floridu. To je stres bio preveliki, ja čekam sledeći i sad razmišljam kako su svi otišli koji su mene čekali. Ja sam bila puna stresa u avionu kako ću kad siđem, kad sletim. Ja na mikrofon samo čujem: "Želimo dobrodošlicu našoj sestri Veri Matović''. Kako su oni to rekli, ja sam počela da plačem. Ja sam se sva naježila i počela da plačem. Evo i sada mi suze idu... Oni su se raspitivali gde se ja nalazim i zašto nisam sletela kad je trebalo. To veče sam odradila, odmah otišla na scenu...- otkrila je pevačica za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

Vera je takođe otkrila kako je počela da se bavi pevanjem.

- U to vreme bilo je sramota da se se žene bave pevanjem. Jedan orkestar nije imao pevačicu i pitali su moje da se bavim pevanjem s njima. Moji su to dozvolili i to je tako krenulo, posle je došao moj suprug Braca (Ratomir Raća Matović) koji mi je mnogo pomogao. Mene su gledali kao sestru, iako sam važila za lepu ženu. Od prvog bakšiša moj brat i ja smo iskopali bunar u dvorištu - zaključila je ona za RTV Pink.

(Telegraf.rs)

Video: "Nit pijem, nit flertujem, nit se drogiram - Jedna budala neka bude i ovakva!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA