Vreme čitanja: oko 1 min.

Političarka priredila divan gest socijalno ugroženima: Spremila 1.000 paketa za najmlađe i poslala jaku poruku

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Političarka je više puta do sada u svojoj karijeru dokazala da i te kako brine o narodu Srbije

  • 0
Ana Grozdanović Printskrin: Instagram/ anagrozdanovicc

Članica glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović, poznata je po humanim delima i trudu da pomogne najugroženijima.

Političarka je više puta do sada u svojoj karijeru dokazala da i te kako brine o narodu Srbije, pa je tim povodom sada pokrenula još jednu akciju u kojoj je dodelila čak 1.000 paketa.

- Dobar dan dragi narode. Ja samo da se pohvalim još jednom humanom akcijom od 1000 paketa. Da me još vise mrze ovi srebroljupci i neradnici koji se mnogo duže od male Ane bave politikom, a iza kojih ne stoji nijedno humano delo, već zapošljavanja po rodbinskoj vezi (i samo što lisicama se ne vežu za fotelju). Da ne kvarim ipak akciju mojom ljutnjom prema neradnicima i lovcima - ali samo na FUNKCIJE - počela je Ana, pa dodala:

- Pa i ovi iz opozicije što odmah krenu sa tužbama, i naslovima - odakle pare? Umesto da pohvale časno i pošteno, oni sve ljubomorniji … teško meni ludaka sa svih strana, a ja jadna plašljiva i osetljiva. Nego… Dela ipak o svakom čoveku govore najbolje. Svakim danom se sve više ponosim sobom jer sam do danas, više ni sama ne znam koliko socijalno ugroženih grupi pomogla, i koliko sam mladih ljudi zaposlila koji prosto ne žele da se bave politikom, koliko sam samo iznenađenja organizovala za narod… Ma izbacila bih sve kvazi političare koji ne shvataju da je FUNKCIJA-HUMANA IDEJA ! Vas narode ljubim i volim sve. Pozdrav - napisala je političarka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

(Telegraf.rs)

Video: Fatalna srpska političarka ima poruku za sve hejtere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA