Vreme čitanja: oko 1 min.

Rada Manojlović uložila 55.000 evra u biznis: Evo kako pevačica zarađuje u Beogradu

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je priznala da je vremenom postala pametnija što se tiče ulaganja novca, te poručila: "Što da delim drugome više nego sebi?!"

  • 8
Rada Manojlović AmiG Show Ami G Šou Foto: Mileta Mirčetić

Nakon što je uložila 55.000€ za izdavanje garažnih mesta, popularna pevačica Radmila Rada Manojlović, tu biznis ideju nedavno je i pokrenula.

Ona je sa svojom sestrom Majom, koja je sada i njena menadžerka, kupila tri parking mesta u beogradskom naselju Dušanovac.

Sama Rada je krenula hrabro, pa planira sebi da kupi i stan.

- Ne želim da detaljišem o biznisu, ali hoću da pametno ulažem novac. Tata me je vaspitavao da uvek prvo mislim na druge, pa na sebe, sada ga kritikujem zbog toga. Što da delim drugome više nego sebi?! Godinama radim, a moj novac su drugi trošili. E pa, došlo je vreme da sestre Manojlović ulažu u budućnost - rekla je ona za "Informer", pa dodala:

- Planiram i nekretninu, ali ne u Beogradu. Ranije nisam znala s parama jer sam davala i do 30.000 evra za samo jedan spot. Ali dobro, ne žalim se, nekad bi se ta ulaganja isplatila, nekad ne... Ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ, ali sada sve radim mnogo pametnije!

Kako je ranije pomenut medij pisao na tu ideju sestre su došle na nagovor prijatelja.

- Rada i Maja su rešile da novac od nastupa pametno ulažu. Sve što su zaradile od Nove godine do sada uložile su u garažna mesta. Na tu ideju su došle na nagovor prijatelja koji već ima 20 parking mesta i odlično zarađuje - rekao je svojevremeno izvor blizak Radi i dodao:

- Iako su cene parking mesta skočile, Rada i Maja su dobile popust, pa su pre nekoliko dana kupile tri garažna mesta za 55.000 evra. Još nisu počele da ih izdaju, ali planiraju da na mesečnom nivou za jedno parking mesto traže 150 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović o povratku Milana Stankovića na javnu scenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    11. februar 2024 | 20:46

    Hahaha za 10 godina da izvucu uloženi novac i to ako rade punom parom ima bolja ulaganja

  • Pop

    11. februar 2024 | 23:09

    Za 30 g ce da isplati 55.000 €... 😂😂😂

  • Bravo

    11. februar 2024 | 23:01

    Ako, radi bilo sta, samo nemoj vise da pevas. Glas ti je propao nacisto, sad krestis i skicis, ne znam ko te angazuje vise. Menjaj profesiju pod hitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA