Vreme čitanja: oko 1 min.

Bane Mojićević konačno progovorio o razvodu: "To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo"

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač i njegova partnerka važili su za jedan od najidealnijih parova na estradi, a on je sada progovorio o njihovom braku

  • 1
Bane Mojićević Printskrin: RTV Pink

Kada je Bane Mojićević pre nekoliko godina otkrio da se razvodi od supruge Milice posle šest godina braka, mnogi su bili u šoku. 

Pevač i njegova partnerka važili su za jedan od najidealnijih parova na estradi, a on je sada progovorio o njihovom braku.

Kako je otkrio, nije prevara ta koja je uticala na razvod.

- To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prišlo da mogu normalno da funcionišem - kaže Bane i dodaje:

- Bolje je da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. Lakše je kad imaš podršku, ali ako to nemaš, onda ideš dalje sam. Nisam našao novu partnerku, nema potrebe to da se krije. Muzika je za mene najbolja terapija i najbolji prijatelj u svakom trenutku,a naročito u onim najtežim - otkrio je pevač u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Podsetimo, pevač se pre tri godine se zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina i ćerku.

(Telegraf.rs)

Video: Evo u kakvim je odnosima Bane Mojićević sa bivšom nakon razvoda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V.A.Laki

    12. februar 2024 | 02:56

    Главни разлог неслагања у односима и развода брака:Жени треба мушкарац - а мужу жена !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA