Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je Miljana javno optužila Zolu da se drogira, sada se oglasila njegova majka: "Bolje i to nego..."

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana se Janjuševiću požalila na Zolino stanje, pa se zapitala kako njegova majka to ne primećuje, a evo šta Bosa Čolić kaže na to

  • 3
Miljana Kulić Foto: Nikola Tomić

Zadrugarka Miljana Kulić se pre par dana vratila u rijaliti, nakon diskvalifikacije.

Ona je odsustvo iskoristila i da ode do Beča, da vidi Lazara Čolića Zolu, a po ulasku u "Elitu", Marku Janjuševiću Janjušu je iznela niš šokantnih optužbi na račun njenog bivšeg partnera.

Lazarov prijatelj blizak njegovoj porodici, je za "Republiku" ispričao kako je Bosa Čolić (Zolina majka) reagovala na Miljanine izjave:

- Gospođa Bosa ne da se nije zabrinula, nego se i smejala na to što ona "lupa" tamo po rijaltiju. Čak se i šalila sa Zolom da je bolje i da se drogira, nego da bude u vezi sa Miljanom. Šalu na stranu, najbolje je ovako kada su razdvojeni. Tada su svi najsrećniji i Miljanina porodica i Zolina majka, jer kad su zajedno, tada samo prave probleme.

Sem što ga je optužila da konzumira marihuanu, te da će zbog toga "skrenuti", ona je čak i tvrdila da iako mu je napunila frižider za 500€, Lazar joj je i pored toga tražio novac.

- Ovaj (prim.aut. Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgledaće kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider - rekla je Miljana, pa istakla:

- Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva dž*inta od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti priča- pričala je Kulićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Kulić nezadovoljna Miljaninim ponašanjem u rijalitiju: "Malo je skrenula sa svog puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA