Oglasila se Anabela nakon navoda da je završila u policiji zbog komšinice: "Živim normalan život"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Navodi se da je komšinica čupala brisače na Anabelinom automobilu, te da joj je kasnije pozvala policiju

Nakon vesti da je Anabela Atijas završila u policiji zbog navodne svađe sa komšinicom zbog parking mesta, oglasila se pevačica za Telegraf i te navode demantovala.

Kako su preneli mediji, Anabela je navodno imala neprijatnu situaciju i to sa komšinicom iz zgrade koja je prijavila policiji za napad. Naime, pevačica je ušla u raspravu sa ženom zbog parking mesta, ali nije ni slutila kako će da se na kraju sve završi.

Dalje se navodi da je komšinica čupala brisače na Anabelinom automobilu, te da joj je kasnije pozvala policiju. Ovim povodom kontaktirali smo Anabelu, koja je ovu vest demantovala, i to oštro.

- Strašno, ja sam u šoku šta sam pročitala. Ništa od toga se nije dogodilo, sa komšijama sam u odličnim odnosima. tu ves mi je baš poslala komšinica i pitala me: "Šta se događa?". Stvarno je strašno što neko pokušava da uruši moje divne odnose sa komšijama - rekla je ona.

Ljuta zbog objavljivanja lažne priče, Anabela kaže da će se porodični advokat pozabaviti time.

- Ovim će se pozabaviti naši advokati, mislim da je bilo dosta laži o meni. Živim miran i povučen, normalan život - zaključila je Anabela za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    12. februar 2024 | 12:13

    Mozda je policija dolazila zbog srednje cerke posto vidimo ima divno drustvo. Preko dana posecuje decka dilera, robijasa, a uvece pravi drstvo u separeima makroima i organizatorima prostitucije

  • Ana

    12. februar 2024 | 12:10

    Ahahaha. Mozes misliti Bukva zivi miran zivot. Pa ceo zivot joj se svodi na svadje, agesiju, histerije...pa sa muzem se tukla pa zavrsavali u policiji i to sve naocigled dece. Zena cirkus

  • noName

    12. februar 2024 | 12:29

    Evo ja garantujem da je super komsinica . Doduse bolji je ovaj njen Boske , super se ispricamo .. Anabela malo sa visine posmatra . Otprilike kad vozim pasat b6 , stari ne javi mi se kad se sretno zgrada do zgrade smo.. kad sam u audiu a6 , osmeh od uveta do uveta kako si komsija .. tako da 😁🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA