Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica otkrila kako je saznala da je muž vara: "Znala sam kad ide da radi, a kad ide tamo negde..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Gleda me u oči i laže, ja sedim kod kuće i znam sve", navela je Nela

  • 3
Nela Bijanić Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Danijela Bijanić, poznatija kao Nela, je preko jedne decenije bila u braku sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, a do razvoda je došlo, jer je pevačica navodno saznala da je menadžer varao.

- Kada sam se udala mislila sam da je to kraj, ja sam spustila roletne i to je tako. Nisam ja iz te priče, te prevare, ja kada sam sa jednim, ja sam sa jednim. Sedi druže da popričamo, ako ne može više onda ideš i zdravo, zdrava komunikacija je bitna. Možda je on tu postupio neljudski, a preko prevare ne želim da pređem. Imamo zajedničku imovinu, sina, snajku, unuke. Patrijarhalno sam vaspitana, ali često kažem: Kada sam se ja razvela, sve žene na svetu mogu. Naravno da nisam zaslužila, teško sam podnela jer sam bila zatečena - priznala je ona u emisiji "Ispovest".

Nela je istakla da joj je zbog intuicije naslutila da nešto nije u redu.

- Ne volim što imam izraženu intuiciju. Advokat kaže: "Što manje znaš, manje te boli glava", ali ja tačno znam kada mu zazvoni telefon – kada ide da radi, a kada ide tamo negde. Gleda me u oči i laže, ja sedim kod kuće i znam sve, znate kad je Bog na vašoj strani. Moje pravo ime je Danijela, a to znači - Bog je moj sudija i jedini. Ja sam ulagala u svoju karijeru, ostala sam sa 10 dinara, gazila sam, znala sam da će se vratiti, ostaješ sa 10 dinara, ali sutra ti Bog da, ne ostavlja te - rekla je Nela za "Novu".

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša se javno obratila Dragani Mirković, a povod je divan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma dajj

    14. februar 2024 | 08:38

    Jel to ona ista sto je rekla da ako ne obezbedis detetu nekretninu onda si nesposaban roditelj. Pa posteno je radila pevaljka pa zaradila na Ibarskoj. Dok je moja majka 42 god radila u fabrici i nijr zaradila stan za mene.

  • Lepojka

    14. februar 2024 | 08:19

    Joj opet ova, prodaje istu pricu 100x.Jadna ona, jedina prevarena zena na ovom svetu!

  • Rada

    16. februar 2024 | 21:02

    Šutni ga Nela...i uzivaj...lepotica bila i ostala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA