Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sad kažem Velikom šefu da ću izaći": Janjuš sutra napušta rijaliti! Rešio da preuzme stvar u svoje ruke

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog poruka koje dobija, Janjušević odlazi u odeljenje za tehnološki kriminal

  • 0
Marko Janjušević TV Pink printskrin

Bivši košarkaš i aktueni zadrugar, Marko Janjušević Janjuš je u par navrata izašao sa imanja zbog smrti brata Mihajla. On je tako mogao da isprati šta narod misli o njemu, ali i da isprati poruke koje je dobijao.

Janjuš je sada u "Eliti" priznao da su mu stizale poruke uznemirujućeg sadržaja, pa je odlučio da preuzme kontrolu nad situacijom.

- Sutra ću izaći, tražiću da se sve poruke... Sad kažem Velikom šefu i produkciji da ću izaći, i da te poruke odu tamo gde treba da odu, da se predaju gde trebaju da se predaju, jer sam ih slikao, slikao sam i o kom profilu se radi. Obavestiće se ono odeljenje za tehnološki kriminal. Moj profil će se baviti tim porukama, sve ću da slikam - rekao je Janjušević.

Inače, Janjuš je nedavno otkrio da se njegova bivša žena, Ena viđala sa zadrugarima njemu iza leđa.

- Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se viđala samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom jer ih je gotivila posle prve sezone. Možda se videla sa još jednom, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada - rekao je Janjušević, pa progovorio o svojoj tašti.

- Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja, otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom - ispričao je Janjuš.

(Telegraf.rs)

Video: Janjušev mlađi brat, koji je sebi oduzeo život u 27. godini, sahranjen nadomak porodične kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA