Vreme čitanja: oko 1 min.

"Još jedna nekretnina na moje ime": Dara Bubamara se počastila novim stanom, pa se javno pohvalila

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored prvog stana koji je prošle godine kupila u Barseloni, Dara godinama već u svom vlasništvu ima i nekoliko luksuznih nekretnina u Novom Sadu, odakle je inače i rodom

  • 3

Dara Bubamara počastila se još jednom nekretninom u Srbiji. 

Popularna pevačica objavila je na društvenim mrežama snimak fascikle na kojoj piše "javni beležnik", a uz to je otkrila:

- Još jedna nekretnina na moje ime. Hvala Bogu. Ko radi, taj zaradi. Ko radi, ne boji se gladi - poručila je Dara kroz smeh.

Inače, pevačica nije precizirala gde je kupila nekretninu, odnosno da li se odlučila za Beograd ili za Novi Sad, gde već ima stanove.

Pored prvog stana koji je prošle godine kupila u Barseloni, Dara godinama već u svom vlasništvu ima i nekoliko luksuznih nekretnina u Novom Sadu, odakle je inače i rodom. Pevačica se takođe skućila i u Beogradu, u elitnom naselju Dedinje.

- Nikada se nisam hvalila svojim nekretninama, to nije moj stil. Svakako imam sina, želim da mu obezbedim lagodan život, a sve što je moje, to je i njegovo, zapravo, sve što sam stekla ostavljam Kosti, a isti stav ima i njegov otac Milan, moj bivši muž - rekla je Dara svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Video: Pevačice poslale poljubac i pokazale koliko je prijateljstvo jako: Ceca i Dara uživaju na ručku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki

    13. februar 2024 | 20:15

    Zemljo progutaj me... moju diplomu, školu, posao

  • Boža zemunac

    13. februar 2024 | 22:45

    Blago njoj. Ni brige ni pameti.

  • Novosadista

    14. februar 2024 | 18:06

    Sami smo krivi što nebitne individue zarađuju na parčetu silikona što "ispadne" iz gaća ili grudnjaka a mi hapy plaćamo da bi se oni talambasali o "svojoj"imovini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA