Vreme čitanja: oko 2 min.

Gagi Jovanović srdačno grli zeta, kakav trenutak! Porodica na okupu, došli u atletsku dvoranu da podrže Dudaša

Vreme čitanja: oko 2 min.

Redak trenutak da su svi na okupu i to ovako divnim povodom

  • 0

Deveti po redu "Belgrade Indoor Meeting" održava se ovog utorka u Atletskoj dvorani na Banjici, a na njemu učestvuje 160 takmičara iz preko 44 zemlje.

Najveća zvezda je Novozelanđanin Tom Volš, svetski prvak iz Londona 2017. u bacanju kugle i dvostruki osvajač bronze sa Olimpijskih igara u Tokiju i Riju, ali tu su i brojne druge sportske zvezde.

Sportski direktor Srpskog atletskog saveza, Mihail Dudaš, se među prvima pojavio večeras u dvorani, a imao je i posebnu podršku i pratnju.

Na događaj je došla i njegova supruga, mlada glumica Anđela Jovanović, zajedno sa svojim roditeljima, našim poznatim glumcima, Brankom Pujić i Draganom Gagijem Jovanovićem.

Ovo je veoma redak trenutak da ih sve zajedno vidimo na jednom mestu i nekom javnom događaju, ali kada je zet u pitanju, Anđelini roditelji su odmah pristali da dođu i podrže ga u ovako važnom trenutku.

Snimak iz dvorane koji smo zabeležili, pokazuje koliko su Dudaš i Anđelin otac bliski.

Tokom razgovora su se smejali, a u jednom trenutku iskreno i zagrlili, što možete pogledati na početku teksta.

Atletska dvorana na Banjici ispunjena je do poslednjeg mesta, a tu je i Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka svih vremena.

Ivana se ovog puta ne takmiči, pošto još uvek nije na nivou da se vrati takmičenjima posle oporavka od povrede.

Inače, sportski direktor Srpskog atletskog saveza, Mihail Dudaš, istakao je da je organizacija devetog po redu Belgrade Indoor Meeting-a dosad najbolja, uz efekte koji će publici dodatno da znače, kao i da je pomerena granica kada je u pitanju broj takmičara.

- Ovo je deveti po redu, deseti po redu će biti jubilarni, što je nama izuzetno važno. Ovoga puta smo pokušali da unapredimo neke efekte, koji znače za publiku, a napravili smo i pomak i u broju internacionalnih takmičara, imamo učesnike iz 45 zemalja, naredni će biti jubilarni i sigurno ćemo dodati još bolje efekte i još bolje atletičare i podići ćemo sve na još viši nivo - rekao je Dudaš, koji je potom upitan i o reizboru rukovodstva Srpskog atletskog saveza, koje je dobilo poverenje još četiri godine.

- Možemo da očekujemo napredak kao i u prethodnim godinama. Izuzetno mi je drago što je ostala ista ekipa, očekuju nas velika takmičenja, kako ove, tako i sledeće godine i zato je bitno da postoji stabilnost, a ona postoji i u kvantitetu i u kvalitetu atletičara i siguran sam da ćemo baš zbog toga imati još bolje rezultate - zaključio je Mihail Dudaš.

(Telegraf.rs)

Video: Mihail Dudaš otkrio ambicije Srbije: "Želimo četiri medalje na Olimpijskim igrama u Parizu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA