Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska političarka ponosna na Vojsku, oglasila se posle Vučićeve posete Nišu: "Garant mira i prosperiteta"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana, koja u svakom svom stavu zastupa jedino interese naše zemlje i veliki je patriota, čime se ponosi i to rado ističe

  • 0
Ana Grozdanović Printskrin: Instagram/anagrozdanovic

Srpska, mlada i jedna od najuspešnijih političarki Ana Grozdanović oglasila se nakon današnje posete predsednika Aleksandra Vučića Nišu, gde je obilazeči prikaz naoružanja i vojne opreme najavio nova ulaganja.

Ana, koja u svakom svom stavu zastupa jedino interese naše zemlje i veliki je patriota, čime se ponosi i to rado ističe, podelila je svoje impresije.

- Vojska Srbije uživa najveće poverenje građana. To se jasno videlo i na današnjoj manifestaciji. Vojska Srbije je garant mira i prosperiteta Države i privrede Srbije. Vrlo sam srećna i zadovoljna što sam prisustvovala ovoj manifestaciji u Nišu i srdačnom susretu Predsednika Vučića, pripadnika Vojske Srbije i naroda - napisala je ona i dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

- Oduševljenje i iskrenost u otvorenoj komunikaciji garantuju da će svi ciljevi vlasti biti ostvareni. Dugo ću pamtiti tu atmosferu iskrenosti i srdačnost. Srećan Dan državnosti svim građanima Srbije. DOGODINE U PRIZRENU - bila je Anina jasna poruka.

Inače, Ana je član SPA-a, stranke u čijem je i Glavnom odboru. Svoje stavove kojima pre svega štiti interese naše zemlje - uvek jasno i glasno ističe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA