Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka pokazala tajanstvenog biznismena za kojeg se udala: "Poklon od muža nisam slikala"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa porodicom je provela divan dan u prirodi

  • 1

Voditeljka Marija Egelja uživa u braku sa biznismenom Aleksandrom Dabićem sa kojim je dobila sina, a svoje članove rado i eksponira javnosti putem mreža.

Ona sa svojim pratiocima svakodnevno deli kadrove iz porodičnog doma i vreme koje provodi sa njima, a sada se oglasila sa jednog putovanja.

Naime, kako se 14. februara slavio Dan zaljubljenih, Mariju je suprug iznenadio i to putovanjem u prirodu.

Ona je uslikala nekoliko kadrova, nju, sina, ali i muža i napisala:

- Porodica i prirod. Ove slike su drugačije od onih instagramičnih za Dan zaljubljenih, ljubav na prirodni način. A mi obeležavamo pre svega nasu godišnjicu ljubavi, baš na način koji izuzetno volim, sasvim prirodno, i mi i slike i naša ljubav. Ljubav ne sme biti nikakva drugačija osim iskonska, čista, prirodna. To nam svima zelim, da (se) volimo, čuvajmo prirodu, ljubav i dete u sebi. Sve je to na ovim slikama a i cvet kao poklon prirode nama - napisala je Marija pa dodala:

- Poklon prirode je tu, a poklon muža nisam slikala, ne uklapa mi se u ovaj #jednostavan život set slika. Slavite ljubav svaki dan, a Srećnu slavu želim svima koji slave sv.Trifuna - stajalo je u njenoj objavi, a svojim stavom o poklonu voditeljka je podigla pravu buru ne mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA