≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Brena napala fana na nastupu: Pobesnela zbog njegovog poteza, zaustavila pevanje i obratila mu se

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na društvenim mrežama postao je viralan snimak sa jednog od Breninih nastupa na kom je situacija pevačicu potpuno iznenadila

  • 4
Lepa Brena, Snimanje novogodišnjeg programa RTS Foto: Nikola Tomić

Lepa Brena jedna je od najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora, i jedna je od najvoljenijih pevačica, no na jednom nastupu poludela je zbog - upravo fana.

Iako nikada nije krila i s ponosom isticala s koliko ljubavlju radi svoj posao, kao i koliko ljubavi posvećuje svojim fanovima, jedan potez sada ju je jako izbacio iz takta.

Na društvenim mrežama postao je viralan snimak sa jednog od Breninih nastupa na kom je situacija pevačicu potpuno iznenadila.

Brena razdragano je pevala i igrala, a u jednom momentu se okrenula prema fanu koji je insistirao da naruči pesmu tako što je naziv iste napisao na svom telefonu koji je zatim usmerio ka pevačici.

@estradne.istine Lepa Brena malo popizdila i napala obozavatelja Ali je Kraljica i dalje ♬ original sound - estradne istine

- Ne vidim. Držiš telefon dva sata, ali kako očekuješ da ja vidim šta piše na tvom telefonu? Vas deset drži telefon, kako očekuješ to? Pa ne radimo želje, čestitke i pozdrave, radimo, pevamo koncert - rekla mu je Brena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зрењенин

    18. februar 2024 | 14:01

    Баби попустили живци...

  • Mozes

    18. februar 2024 | 14:11

    Da budes Brena sto puta, Nemas ljudskog u sebi Ugledaj se na koleginicu Draganu Mirkovic... Svaki koncert ti je bez emocija,izvestacen,samo da se otalja i odradi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA