≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beba i Lola su se sa Ksenijom proslavile u Draganinom spotu: Sinoć su se njih dve pojavile posle mnogo godina

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon velike popularnosti koje su stekle, njih dve su se povukle iz medija i otvorile plesni studio

  • 2

Muzička diva Dragana Mirković održala je dva solistička koncerta u beogradskoj Areni, kako bi proslavila 40 godina karijere i ujedno rastužila fanove zbog odluke da su ova dva, bili poslednji veliki koncerti u Beogradu.

Dve noći pune emocija, suza, ali i dobrog provoda ostaće sigurno u sećanju svakom čoveku iz publike.

Kako je slavila veliki jubilej, kroz razne segmente koncerta Dragana je publiku podsećala na raznorazne koreografije, ali i ljude s kojima je sarađivala. Momenat koji je posebno ganuo sve jeste deo koji je posvetila prijateljima koji nažalost više nisu živi, a među brojnim kolegama, pevačima i glumcima, našla se i Ksenija Pajčin.

Međutim, bilo je tu i dosta saradnika, koji su još uvek, Bogu hvala, živi. Tako su se Dragani na sceni uz pesmu "Opjni su zumbuli" pridružile dve dobro poznate devojke, sada žene, Jovanka Lola Keser i i Dušanka Beba Dekić.

Njih dve su pored Ksenije Pajčin učestvovale u dobro pozanatoj koreografiji za pesmu "Opojni su zumbuli" koja se snimljena pre 30 godina.

Nakon što su tada, Beba, Ksenija i Lola stekle veliku popularnost, njih dve su se povukle i otvorile šklolu za ples, dok je Ksenija nastavila da gradi karijeru.

I, nakon pune tri decenije, njih dve pojavile su se na Draganinim koncertima, kako bi odigrale čuveni ples koji je tada zaludeo čitav Balkan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    18. februar 2024 | 15:59

    Održala si kolegama čas ljudskosti ❤️🙏

  • Mata

    18. februar 2024 | 17:17

    Svaka cast!!! Nadam se da ce JK nesto nauciti od Dragane,jer su dobre prijateljice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA