Hala u Osijeku se zatresla kad je on izašao! Sa Prijom otpevao hit, dokazali da hrvatska publika obožava cajke

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pogledajte atmosferu sa koncerta

Pevačica Aleksandra Prijović večeras je na koncertu u Osijeku ugostila mlađeg kolegu, pevača i repera Igora Panića Nućija.

Oni su zajedno izveli Nućijev hit koji je snimio sa Sanjom Vučić, reč je o veoma popularnoj numeri "Đerdan", što možete poslušati u snimku na početku teksta.

Po završetku pesme, Prija je publici predstavila svog dragog kolegu.

- Dame i gospode, najveći aplauz za našeg Nućija. Ja moram da se zahvalim mom dragom prijatelju što je večeras došao da bude moj gost. On zna koliko ja njega poštujem. Znaš koliko te javno podržavam i koliko volim ono što radiš i zaista mi je jako drago što si danas ovde. Znam koliko te publika voli gde god dođeš, ali je ova publika večeras posebno srećna što si sa nama - navela je Prijovićeva, a onda se obratio i on:

- Hvala tebi. Moram da kažem da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam barem mali deo ove nove istorije koju pišeš i mnogo mi je drago što vidim da uspeva da kroz sve ove koncerte da vam približi koliko je ona stvarno normalna, prizemna osoba i stvarno veliki drug. Hvala ti puno - istakao je Nući, koji je potom sam izveo svoje pesme "Crno oko" i "Rajske kiše", a publika je za njim "poludela".

(Telegraf.rs)

Video: Osoba koja Priji posebno znači večeras je u Osijeku, do sada nije bila!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    20. februar 2024 | 01:53

    Je l bi i ovog Filip tužio da joj se približi kao i predhodni reper?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA