Vreme čitanja: oko 1 min.

Prija sišla u masu, pa se za kraj ovim rečima obratila publici u Hrvatskoj: Najavila još dva iznenađenja

J. G.
A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poklonila se i zahvalila svima na neizmernoj podršci

  • 1

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je pet spektakularnih koncerata u Osijeku, u Hrvatskoj.

Ovo je bilo posebno emotivno za nju jer je baš u tom kraju odrasla, pa se pred kraj večerašnjeg koncerta spustila u masu i grlila i fotografisala sa fanovima iz prvog reda.

- Pet nezaboravnih dana u ovom gradu. Iako sam odrasla u ovom kraju znala sam da ćemo napraviti ludilo, da ćemo se divno provesti, ali kao i uvek, vi ste me iznenadili i bolje nego što sam očekivala. Bilo je mnogo bolje nego što sam očekivala - rekla je Prija i pozdravila ceo tim koji je sa njom naporno radio ovih dana.

Aleksandra se potom vratila na binu, pa se poklonila svojoj publici, koja joj je pružala neizmernu podršku i energiju proteklih dana.

- Hvala na gostoprimstvu, divno nam je bilo u ovom gradu, kao i u Zagrebu, naravno. U to ime večeras imam tu sreću da najvim da je pre pet minuta puštena prodaja za koncerte u Rijeci i Varaždinu. Jako se radujem i hvala vam još jednom na divnoj energiji, na ljubavi, na podršci i što ste pevali svaku pesmu sa mnom. Jedva čekam ponovo da dođem u ovaj grad. Turneja se nastavlja, a mi se vidimo nekom drugom prilikom. Volim vas, ljubim vas i hvala vam - poručila je Prija.

(Telegraf.rs)

Video: Prija izvela majku na binu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    19. februar 2024 | 00:36

    Njeni koncerti imaju dve svrhe...za nju da se"namlati lova"i za publiku da budu"vidjeni"iako ne znaju skupa 5 njenih pesama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA