Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Olivere Jovićević je neviđena lepotica: Dunja "oduzima dah" pojavom, liči na majku

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oliverina ćerka često dobija brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi komentarišu da ima osmeh koji pleni, baš kao i njena majka

  • 1
Olivera Jovićević Printskrin: RTS

Olivera Jovićević važi za jednu od najlepših voditeljki, a njena ćerka Dunja Jovićević prava je lepotica i liči na majku.

Olivera je vodila političku tok-šou emisiju "Upitnik" i bila jedno od najprepoznatljivijih lica RTS, a onda je sve iznenadila kada je odlučila da da otkaz posle 18 godina.

Naime, kako se može videti na njenim društvenim mrežama, Olivera često putuje i obilazi kako svetske metropole, tako i egzotične destinacije, a često na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije svoje ćerke Dunje i ističe koliko je ponosna na nju.

Ako je suditi po fotografijama, mlada Dunja je lepotu nasledila od majke, a osim toga, Oliverina ćerka je devojka za primer, a pisalo se da u Beogradu studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka.

Oliverina ćerka često dobija brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi komentarišu da ima osmeh koji pleni, baš kao i njena majka.

Život voditeljke i njene naslednice obeležile su dve tragedije u roku od samo godinu dana, kada su izgubile dva najveća muška oslonca.

- Prošle smo težak period - za samo godinu dana moja ćerka i ja izgubile smo najvažnije muškarce u našem životu, njenog i mog oca. Vreme prolazi, a vi nemate pravo na predaju ako ste jedini roditelj svom detetu - ispričala je svojevremeno Olivera.

(Telegraf.rs)

Video: Voditeljka RTS-a Olivera Jovićević pokazala impresivnu liniju u kupaćem, pa skočila u bazen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prelepooo

    19. februar 2024 | 12:06

    Dete..momci..ovo je prirodna lepota..još ako je i pametna na mamu..svaka čast !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA