Vreme čitanja: oko 2 min.

Halidu Bešliću obustavili gradnju vile, on nastavio s radovima: "Ulažem novac u Hrvatskoj a onda me prozivaju"

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Inspekcija je obustavila gradnju vile na Pelješcu zbog nedostatka građevinske dozvole

  • 0
Halid Bešlić Printskrin:Youtube/Premijera

Pevaču Halidu Bešliću inspekcija je obustavila gradnju vile na Pelješcu zbog nedostatka građevinske dozvole, ali je on ipak nastavio gradnju, navode neki hrvatski mediji.

"Nije za pohvalu što se tiče te dozvole, ali umesto da se izda za mesec dana, to se čeka dve godine", rekao je pevač Halid Bešlić za 24sata.hr

Sredinom januara u medijima je procurila informacija da je u na poluostrvu Pelješcu prvo počeo da gradi kuću, a tek onda za to tražio građevinsku dozvolu.

- Postavlja se krivica na stranu onih koji nisu krivi. Ulažem novac u Hrvatskoj i onda me neki mediji žele prozvati. Niko nije našao pare na putu, ne razumem u kakve me afere žele staviti - prokomentarisao je Halid za pomenuti portal.

U vlasničkom listu navodi se da je ugovor o kupoprodaji nekretnine overen još 16. avgusta 2022. godine, a dokumenti za uknjiženje primljeni su 23. januara prošle godine.

Kako se tada pisalo, početkom decembra 12 luksuznih vila bilo je izgrađeno gotovo do krova, ali većina bez građevinske dozvole. Prva dozvola izdata je 20. decembra i to Halidu Bešliću. O njegovoj bespravnoj gradnji prvi je pisao portal Imperijal.

Izgleda da su papirologiju sad rešili jer je Bešlić rekao da je nastavio gradnju svoje oaze mira.

- Sad je sve regularno, gradi se polako i nema nikakvih problema - rekao je pevač i dodao:

- Sve se odužilo, ali biće gotovo do leta sledeće godine i onda ću se tamo odmarati - priznao je pevač za 24 sata.

Bešlić jedva čeka da "puni baterije" u Dračama, u kojima se odmarao i ranije, 2022. godine, nakon što su mu u Sarajevu ugrađena dva stenta.

Legendarni pevač nakon rutinskog zahvata, kako je sam nazvao zdravstveni problem, unajmio je kuću u pelješkim Dračama, a društvo su mu pravili supruga Sejda i sin Dino.

Reč je o naselju koje se sad popularno zove "Mala Bosna" jer su njeni kupci bogataši iz Bosne i Hercegovine. Tamo se, izgleda, jako svidjelo i Bešliću pa se odlučio za vlastitu nekretninu.

- Kupio sam parcelu od prijatelja, odnosno njegove ćerke, koja ima firmu i ona gradi kompleks od 12 kuća. Sve je kupljeno već s građevinskom dozvolom. To neće biti ekstra luksuzna vila nego kuća od 170 kvadrata. Svakako ću imati bazen u dvorištu - rekao je pevač, prošle godine.

(Telegraf.rs)

Video: Dženan o Halidu Bešliću: Pokazao je da veliki ljudi mogu biti jednostavni i da imaju srce i dušu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA