Vreme čitanja: oko 2 min.

Repera kojeg su hapsili na Zlatiboru, jurila policija u Dubaiju: Skočio sa terase, polomio obe noge

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Skočni zglob, petu, isek'o se ceo, otpuzao do rent a kara, upalio auto i krenuo da bežim, ono, po Emiratima", ispričao je on

  • 12
Filip Arsenijević Surreal Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kontroverzni domaći reper Filip Arsenijević Surreal nakon skandala na Zlatiboru kada je bio uhapšen zbog ujedanja čoveka, sada je ispričao kako je umalo stradao u Dubaiju bežeći od policije.

Naime, on je gostujući u jednom podkastu ispričao kako je umalo stradao kada je zbog policije skočio sa terase stana u kojem je bio smešten.

- Jedva sam izvukao živu glavu iz Dubaija. Otišao sam u Dubai sa mojom ženom. Žene tamo su drugačije u tim, ono, momentima, krene svađa od koje ja nisam mogao da pobegnem! Krene da eskalira svađa na srpskom, cika, vriska, je**m ti mater, ovo, ono... Krene da dolazi arapska murija, a ja u krvi imam ono, 10 godina... Samo dobijem fleš arapskog zatvora, već sam video sebe... Jedini izlaz je terasa, brate! - rekao je on prvo.

Zbog skakanja sa terase, slomio je obe noge.

- Ja na terasu i krenem da se spuštam, na kraju sam visio sa drugog sprata, pa sam skočio sa drugog sprata i slomio sam obe noge na dva mesta. Skočni zglob, petu, isek'o se ceo, otpuzao do rent a kara, upalio auto i krenuo da bežim, ono, po Emiratima! Ja da sam znao da smo u Emiratima samo bih rekao: "Ma, luda žena, pi**a joj materina", ne bi ništa uradili, ako se ne ponaša kako treba to je problem za nju, nije problem za tebe, kao što je u Evropi - dodao je Surreal.

- Sa te dve polomljene noge sam tako bežao po Dubaiju, napravio 3, 4 hiljade evra kazne, jer te svaka kamera slika, tamo gde je 40 ograničenje vozio sam 120. Kola su bila uhapšena, tamo uhapse i auto - zaključio je reper u podkastu "Uskoro otvaranje".

Podsetimo, reperu nije određen pritvor posle privođenja prošlog meseca na Zlatiboru zbog problema sa porodicom iz Bačke Palanke. Protiv repera je tad podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti i nasilničkog ponašanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džejms bond

    19. februar 2024 | 23:51

    vozio sa obe slomljebe noge

  • dobro ondak

    19. februar 2024 | 23:58

    ajzdravo

  • Pp

    20. februar 2024 | 04:07

    Ovaj gori od Kristijana... što je najgore, on sad misli da je impresionirao pola Srbije i da je šmeker. Lepo je narod davno rekao - " čime se budala ponosi, pametan se stidi".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA