≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Majka nije mogla da mi plati vrtić, a danas imam sve..." Pevač ima želju da uradi još jednu stvar dok je živ

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Sve sam u životu ispunio sebi što mi treba. Situiran, imam kuću, imam auto, sve imam. Imam tri ćerke, unuke. Zadovoljan sam - iskreno je rekao takmičar

  • 1

Učesnik "Nikad nije kasno" Mirsad Beširević danas ima sve što mu je potrebno, ali nekada nije bilo tako i nije mu bilo lako.

- Sve sam u životu ispunio sebi što mi treba. Situiran, imam kuću, imam auto, sve imam. Imam tri ćerke, unuke. Zadovoljan sam - iskreno je rekao takmičar.

U detinjstvu je bilo teških dana.

- U to vreme, tih godina je život bio težak i roditelji nisu mogli da ti pruže sve. Tad sam ja bio samo sa mamom i nije mogla da mi plati vrtić, nego sam ja sedeo kući, imao sam gitaru i svirao, imao jednog učitelja i tako - iskreno je priznao Mirsad.

Njemu su se na sceni "Nikad nije kasno" pridružile i ćerke koje su talenat nasledile od oca.

- Ja sa njima uvek nastupam. Još uvek sviramo u našem gradu, sviramo često. Izvodimo dosta tih pesama u duetu. I stranih, i naših domaćih pesama i to jako lepo zvuči – ponosno je rekao Beširević.

- Deca su mi preporučila da dođem, pa sam tako došao. Ajde rekoh, dok sam živ da još i to uradim - zaključio je za Grand.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    20. februar 2024 | 16:12

    Zašto većina koja je živela skromno pa onda došla do nečega svesno ili nesvesno ovakvim izjavama omalovažavaju svoje roditelje jer im nisu mogli pružiti više.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA