≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mi nismo zaljubljeni, to je davno prošlo..." Luna iskreno o odnosu sa Markom, jednu stvar radi samo zbog dece

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ja znam da više ne idem na odmor, za mene je odmor davno završen - istakla je Luna

  • 2
Ami G Show Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani istakla je da je kod nje i Marka Miljkovića davno prošla faza kada su bili ludo zaljubljeni, pa nedavni Dan zaljubljenih nisu ni slavili.

- Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum, ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, na deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se... - rekla je Luna.

Kaže, za nju kao mamu dve devojčice odmora nema.

- Ma kakvi. Ja znam da više ne idem na odmor, za mene je odmor davno završen. Sada idem zbog dece, da one idu na čist vazduh, da plivaju, da promene okolinu, u tome uživam. Sad odmor kao odmor, dok su one male, zaista ne postoji, da sada kao ja ležim i odmaram - ne. Ali, prija mi promena, dobar hotel, dobro društvo... - objasnila je i priznala da nekada jeste i stroga majka.

- Umem da budem stroga, moram. Neke granice moraju da postoje, ne mogu da pustim baš sve da bude kako ona želi, pričam o Miji, beba je mala. Umem da se naljutim. Mene najviše sluša, kod mene nema zezanja - istakla je Luna za Blic.

Podsetimo, nju je voditelj Ognjen Amidžić prošle noći u emisiji pitao i da li se nekada seti Slobe, a Luna je dala krajnje iskren odgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xfttdsd

    21. februar 2024 | 13:17

    Ufffff , Ala si opasna , iver ne pada dalje od klade . Ajde bre , mandovi mrs .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA