≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je kum Slobe Radanovića: Jedan od najjačih ljudi sa estrade, pružio mu ruku kad su mu mnogi okrenuli leđa

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Leka je jedan od trenutno najzastupljenijih menadžera na estradi i ima čak svoj izdavačku kuću

  • 7
Goran Lečić Leka, Sloba Radanović Jelena Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folker Sloba Radanović juče je, 20. februara, organizovao svadbeno veselje sa suprugom Jelenom u jednom elitnom restoranu, a venčanja tog dana jije bilo jer su to obavili pre dve godine u manastiru i prošle godine u opštini.

Ipak, jedan od najzapaženijih gostiju bio je njegov venčani kum, koji je krstio i pevačevog sina Damjana.

A ko je zapravo Goran Lečić?

Radanović je za kuma uzeo jednog od najbližih ljudi, veoma uticajnog stradnog menadžera s kojim sarađuje godinama - Gorana Lečića Leku.

Leka je jedan od trenutno najzastupljenijih menadžera na estradi i ima svoju izdavačku kuću, ali i nekoliko restorana u svom vlasništvu u Beogradu, na Kopaniku i jedno poznato etno selo.

Inače, njihovo prijateljstvo datira još od 2017. godine kada je Radanović napustio rijaliti Zadrugu, sa lošom reputacijom zbog javne prevare supruge Kristine Kockar.

Leka je tada ipak rešio da "uzme" Slobu, iako su ga mnogi savetovali "da mu to nije pametno i da Radanović verovatno ništa neće napraviti jer je omražen u narodu".

Leka je dokazao da je ipak bio u pravu i od Slobe je napravio jednu od najvećih muških zvezda, te je pevač i iz tog razloga ostao lojalan Goranu, da bi ga na kraju pozvao da mu bude venčani kum, a onda i da mu krsti sina prvenca.

Pored Radanovića, Lečić drži i mnoge duruge pevače kao što su Đani, Milena Ćeranić, Dejan Matić, Katarina Živković... Karijeru menadžera počeo je sa Dejanom Matićem i dugo se borio kako bi došao u sam estradni vrh kada je reč o menadžerskom poslu.

Goran je srećno oženjen i otac je dvoje dece.

Naravno, i tokom veselja mu je bio najveća podrška, pa je tako na mrežama objavljena jedna njihova zajednička fotografija na kojoj Leka namešta kravatu kumu.

- Kum nije dugme - glasilo je komentar na Instagramu, gde Leka pevaču namešta kravatu.

Podsetimo, Sloba Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA