Vreme čitanja: oko 2 min.

Vanja Aleksić surovo nakon gubitka deteta sa Ša: "Bog me je spasio!"

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U razgovoru sa Karićem, ona je priznala šta joj je na duši

  • 2

Vanja Aleksić izgubila je bebu koju je čekala sa Nenadom Aleksićem, a sada je u razgovoru sa Stefanom Karićem istakla da je tako trebalo da bude.

- Pa, izgleda da me je Bog spasio - rekla je.

- Da se rodilo, nek je živo i zdravo, razumeš ono... - dodao je Karić.

- Ali ne može, kad imaš previše stresa, ne može ništa lepo da ti bude - rekla je u lajvu kod Stefana.

- Tenzija, stres, odmah ti sve napravi loše - nadovezao se on.

Podsetimo, ona je u jednom od lajvova koje je držala na svom profilu ispričala kroz šta je sve prolazila zbog Nenada, još uvek zakonitog muža.

- Govori da je plakao Matoroj, a nisu se ni čuli dok smo bili zajedno. Našla sam mu poruke sa devojkama, a priča se da sam se ja sa nekim dopisivala. Miona se šokirala, a tek će biti šokirana kad vidi njegovo pravo lice. On je psihopata, ne znam kako iko može da mu veruje. Slavim dan kad sam ga se rešila. Toliko sam bila loša, da je držao moju sliku svuda. Meni je žao devojke koja završi sa njim - rekla je Vanja.

- On je bio taj koji je bio ljubomoran na sve i svakoga. Pravio je problem i kad se čujem sa majkom. Takva osoba ne može da se promeni!Ćutala sam do pre tri dana, više mi na pamet ne pada to da radim. Svojim drugarima je rekao da sam ja abortirala dete, a zna šta mi se sve desilo.Ja ni danas ne mogu da se sa tim pomirim. Uoči svog rođendana sam izgubila dete - ispričala je Vanja.

Ona je u lajvu pre ovog prvi put iznela kako je došlo do toga da izgubi dete.

- Tokom noći kada sam izgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira dete nerođeno. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala - rekla je Vanja u lajvu.

- Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže?! Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje? Niko ga ne voli! Kakva crna Matora. Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom okruženju - rekla je Vanja tom prilikom.

Ona je potom pokazala dokumentaciju na kojoj piše da je imala spontani pobačaj, iako Ša tvrdi drugačije.

- Pacijentkinja je primljena na ginekološko odeljenje zbog obilnog krvarenja, nakon druge željenje trudnoće. Spontani pobačaj - pročitala je ona tada.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava mladenaca: Sloba u odelu, Jelena blista u venčanici od koje "pada vilica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    22. februar 2024 | 14:18

    Draga Vanja na vreme si se otarasila psihopate.On ima bolesno ponašanje.Ovakvima treba duži tretman kod psihijatra.A ni oni mu ne bi puno pomogli. Drage devojke od ovakvih bežite.

  • Novak

    22. februar 2024 | 10:21

    Drago moje dete verujem ti svaku izgovorene reč. On nema drugove a kakav je čovek pitajte sina pok. Minimaksa i one koji su sačinjavali bend propalih muzičara. A njegovo ponašanje je katastrofa no u "eliti" samo mi nije jasno kako ona devojka trpi budalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA