Vreme čitanja: oko 5 min.

Viši sud doneo presudu da Miroslav jeste Devinov otac! Reakcija pevača je neverovatna

A. Š.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Viši sud doneo odluku u korist majke i sina

  • 21
Miroslav Ilić Devin Antonović Foto-montaža: A. Nalbantjan, ATA Images

Mirjana Antonović se godinama sudila sa pevačem Miroslavom Ilićem oko dokazivanja očinstva nad sinom Devinom, te da je Viši sud u Beogradu doneo odluku u njenu i u korist njenog sina.

Mirjana se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk, te navela da je, po drugi put, zaključeno da su Devin i Miroslav otac i sin.

- Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije - napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

Devin i njegova majka žive u Americi, dok u Srbiju dolaze samo zbog ročišta ili nekim lepim povodima i slavljima dragih prijatelja. Oni vode život na visokoj nozi, a Devin je pre nekoliko meseci postao i otac.

Podsetimo, iako je njihova ljubav, kako Mirjana kaže, nekada cvetala, te je očekivala razvod Miroslava Ilića od supruge Gordane, to se ipak nikada nije desilo.

Pevač je posle četrdeset godina od afere sa Antonovićkom, progovorio da li je zaista planirao da zbog nje ostavi suprugu.

- Razvod nikada nije bio na dnevnom redu. Ja sam Gordani kad smo se vratili iz Skoplja, to je bila 71. godina, rekao: "Gordana, ja se samo jednom ženim, nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući" - rekao je pevač u emisiji "Male stvari", što jasno pokazuje da u njegovom životu nikada nije postojala neka zbog koje je planirao da ostavi suprugu.

Ilić je svestan da je Gordana podnela mnogo toga kako bi njihov brak opstao, te da je pravila brojne kompromise.

- Najveći kompromis je odsustvovanje, biti van kuće, ispratiti nekog čoveka iz kuće koji u jednom trenutku doživljava enormnu popularnost, okružen je svim i svačim, pa i privlačnim ženama - priznao je Miroslav i istakao da je upravo Gordana "kriva" što je postao pevač, jer ga je ona nagovorila da se prijavi za audiciju.

"Stavio mu je lančić oko vrata i rekao 'Neka te Bog čuva'. Nikad ga više nije video"

Mirjana je 2019. dala najveću ispovest za medije o odnosu sa Miroslavom i to za naš portal Telegraf.rs.

- Većina ljudi misli da nas je Brena upoznala - nije nas Brena upoznala. On je došao u Njujork, gde je imao koncert sa Nadom Obrić. Ja u to vreme nisma znala ko je Miroslav Ilić, jer nisam imala puno kontakta sa Srbijom, a nije ni interneta bilo. Ja sam živela malo povučeniji život, a na nagovor moje drugarice, koja je insistirala, otišle smo na koncert u društvu jednog mog dobrog prijatelja. Pošto sam sedela u prvom redu, Miroslav je non-stop dok je pevao gledao u mene. On je posle koncerta zamolio mog prijatelja da ja odem iza bine i upoznamo se. Ja sam u početku to odbijala i rekla: "Ma, kakvi, ja iza bine ne idem!". Međutim, na njegovo insistiranje na kraju sam otišla i tako smo se upoznali, pa otišli na večeru i tako je to počelo. Sve to desilo se '83. godine, kada je on već bio oženjen i imao decu, ali ja to tada nisam znala. On je tada počeo svoju karijeru, tako da ništa nisam znala o njemu - rekla nam je tada.

- Nakon upoznavanja, on je odlazio za Kanadu i non-stop me je zvao. Mi smo znali i po 6 sati da pričamo, a tada je to bilo toliko skupo, ali, eto, nekako smo se snašli. U vezu smo stupili vrlo brzo nakon upoznavanja, nakon čega me je on pozvao da dođem u Srbiju i tada sam se upoznala sa Brenom. Oni su imali neki zajednički veliki koncert u Beogradu. Ja sam bila u bekstejdžu sa Miroslavom, a Brena je prolazila pored sobe u kojoj smo mi bili, ali kako je prošla tako se vratila, ušla u sobu i pitala Miroslava: "Ko je ovo? Ko je ova žena? Ja nju nisam upoznala, a izgleda kao živa lutka". Eto, tako smo se Brena i ja upoznale i posle toga smo otišli svi zajedno na večeru - prisetila se.

- "Moja Mikica", tako me je zvao. Ja sam kasnije saznala da je on bio oženjen. Međutim, živeo je sam u Beogradu, a meni je rekao da ima probleme, da se silom oženio. Ja sam sve to shvatila kao razvod braka, pošto sam ja imala isti problem. Pošto je živeo sam, kad god sam ja bila u Beogradu - bila sam sa njim u njegovom stanu. Pričao mi je da je nesrećan u braku, čak me je posle određenog vremena i zaprosio i pitao me da budem njegova žena. Bez obzira na sve, u tom trenutku sam bila jako srećna, verovala sam mu i mislila da će sve to on da reši. Međutim, njegova situacija se zakomplikovala, sin mu je postao bolestan i morao je njih da obezbedi. U tom trenutku ja sam već bila u nekom osmom mesecu trudnoće, a njegova tada zakonita supruga počinje da me maltretira, konstantno je zvala i pretila. Cela ta situacija mene je jako uplašila i, naravno, uplašila sam se za svoje dete, spakovala i vratila se natrag za Ameriku - priznala je Mirjana za Telegraf.rs.

- Ja sam u Beogradu boravila u stanu moje sestre, i dan danas često odem tamo. I Miroslav često dolazi tamo, igrao se sa Devinom i provodio vreme sa njim. On je poslednji put sina video kada je imao 18 meseci i tada mu je dao zlatni lančić, okačio oko rata i rekao: "Neka te Bog čuva"... - ispričala je.

(Telegraf.rs)

Video: Miroslav Ilić o sukobu sa Brenom i suđenju sa Mirjanom Antonović: Iz Mrčajevaca crpim energiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auu

    22. februar 2024 | 10:48

    Kako te Miroskave nije sramota!!!! Ovakav sin, obrazovan, lep, ništa ti ne traži, a ti???? Samo želi da bude priznat!!! BRUKO!

  • Поаро

    22. februar 2024 | 10:54

    Отац је нешто узвишено а ово понашање толико љигаво да га је у људском смислу тешко разумети!!!

  • Grof Tintoreto

    22. februar 2024 | 11:22

    Koji će mu djavo tata koji ga ne voli,ali ipak da se zna!🤐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA