Sloba je sinu na 1. rođendan ostavio nešto što može da dobije tek kada bude punio 18 godina

 
J. S.
J. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Slobina supruga Jelena objavila je na Instagramu sliku koverte umotane u providnu foliju, a koju će dečak moći da otvori tek kada bude napunio 18 godina

Sloba Radanović pre nekoliko dana organizovao je veliku svadbu, ali i proslavu 1. rođendana svog prvog naslednika Damjana. 

Pevač se emotivnom porukom obratio mezimcu na dan njegovog rođenja, odnosno juče, a sada je pokazao vredan poklon koji je pripremio za njega.

Naime, Slobina supruga Jelena objavila je na Instagramu sliku koverte umotane u providnu foliju, a koju će dečak moći da otvori tek kada bude napunio 18 godina.

"Mom sinu Damjanu za 18. rođendan. Otvori ovo pismo 21. februara 2041. godine. Hvala ti. Od tate Slobodana - piše na koverti čiji sadržaj nije poznat.

Sloba Radanović Printskrin: Instagram/ jeja.radanovic

Podsetimo, Sloba je juče objavio fotografiju na kojoj  pozira sa suprugom Jelenom i sinom obučenim u narodnu nošnju.

"Rođeni moj, uživao sam u tvojoj prvoj godinici. Menjanju pelena, kupanju, hranjenju i presvlačenju. Nemoj brzo da mi odrasteš... Srećan ti prvi rođendan, sine moj, sokole moj! Voli te tata najviše na svetu!", napisao je Sloba, a ispod objave su se nizale čestitke.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena gurnula ruku u Slobin džep da uzme pare za bakšiš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA