Vreme čitanja: oko 1 min.

Karićev advokat nakon ročišta za Telegraf: "Nismo zadovoljni, bilo je manjih dobacivanja"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ročište je brzo završeno, a Goran je za naš portal objasnio i zbog čega

  • 1

Novo ročište između Stefana Karića i Nataše Šavije zakazano za danas, 23. februar, brzo je završeno jer je Karićev advokat tražio izuzeće javnog tužilašta, nakon čega je Goran Karadarević za naš portal otkrila detalje.

Stefanov advokat, Goran, nakon završenog ročišta pozdravio se sa Stefanom i njegovom devojkom, koja mu je pravila društvo.

On je zatim za naš portal otkrio šta se dogodilo u sudnici, kao i da li je bilo nekih incidenata.

- Ročište je brzo završeno iz razloga što smo tražili izuzeće Javnog tužilaštva pre svega u Rumi. Iz razloga što su na neobjektivan način postupali kada je u pitanju faza pre podnošenja optužnog predloga. tužilaštvo je dužno na osnovu člana6. da ispita sve dokaze. Kako one koji terete okrivljenog, tako i one dokaze koji mu idu u korist. Ovaj drugi deo apsolutno nije ispoštovan, odbrana je potpuno nezadovoljna kako je to urađeno iako smo insistirali na ključnim dokazima kako bi smo osporili iskaz Natašin, oni to nisu uradili. Nije bilo izbora - rekao je on.

Na pitanje kako se Nataša ponašala, kao i da li je bilo nereda u sudnici, on je rekao:

- Nataša je bila, zaista nisam obraćao pažnju na nju jer sam se u tom momentu obraćao sudu. Generalno je sbe vilo u redu, nije bilo nikakvih nemira, nereda. Bilo je možda nekih manjih dobacivanja, ali sad ne znam s čije strane - nagovestio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mak

    24. februar 2024 | 09:10

    Pa jesi li je prebio ko vola i sta sad hoces da te oslobode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA