Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpskoj influenserki sevnulo previše "tamo dole", ona ipak objavila snimak i razbesnela ljude: "Deca te prate"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kometari su se usijali na društvenim mrežama, budući da korisnici nisu navikli od Lee Stanković ovakav video snimaka

  • 4

Influenserka Lea Stanković objavila je, sudeći po mnogim komentarima, skandalozan video sa planine u bodiju koji nije pokrio baš sve što je bilo potrebno pokriti, kako bi snimak "osvanuo" na društvenim mrežama.

Lea Stanković je na Instagram profilu objavila video u kom pozira na snegu, a na sebi je imala provokativan bodi i bundu.

Poznata influenserka na snimku nazdravlja i otvara skupoceni šampanjac, a ono što su njeni pratioci primetili jeste da joj je deo međunožja u nekoliko kadrova "sevnulo" iz bodija koji je nosila.

Kometari su se usijali na društvenim mrežama, budući da korisnici nisu navikli da od Lee Stanković gledaju ovakve video snimke, već su je smatrali devojkom koja nije sklona provokacijama i skandalima. Međutim, izgleda da joj se ovaj put omaklo, te su njeni pratioci primetili taj detalj.

"Tvoj polni organ je već danima glavna tema na Tviteru", "Lea, sve smo videli od tebe", "Ovo nismo očekivali, malo je reći da je skandal", "Lea obriši ovo što pre", bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod spornog video snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Inače, Lea je sestra voditeljke Sare Stanković, a njih dve vrlo često objavljuju i zajednički video snimke. Jutjuberka se za sada još uvek nije oglašavala na ovu temu, tako da nam ostaje da vidimo da li će snimak ukloniti ili ostaviti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA