≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tanja Savić preživela promenu imidža: Skratila šiške, ali ovaj put bez "incesta"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tanja redovno objavljuje fotografije sa Mukijem na kojima ne skida osmeh sa lica, sada je otkrila i da je promenila lični opis

  • 0
Poznati aerodrom Tanja Savić Foto: Kobra

Pevačica Tanja Savić nakon burnog perioda napokon se skrasila u vezi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Njih dvoje se ne odvajaju jedno od drugog, što i jednom i drugom očigledno prija.

Tanja često objavljuje fotografije sa Mukijem na kojima ne skida osmeh sa lica, a na novoj je otkrila i da je promenila imidž.

Ona je uslikala selfi na zadnjem sedištu i pokazala novi izgled - pevačica je skratila šiške i, kako se čini, ovog puta ispale su idealno.

Tanja Savić Printskrin: Instagram/tanja_savic_official

Podsetimo, Tanja Savić je još pre 13 godina postala miljenica i zbog opšte poznatog lapsusa koji je napravila - da je imala "incest sa šiškama".

Naravno, Tanja se tada zbunila verovatno pod opterećenjem zbog velike treme od kamera i umesto incidenta sa šiškama, izgovorila je:

- Imala sam mali incest što se tiče šiški. Imala sam duže šiške, pa sam ih odsekla sama. Pošto umem da pevam, umem da crtam, mislila sam da ću i to moći dobro... Mada, nije bilo toliko strašno - izjavila je pevačica, što možete poslušati u snimku ispod, ukoliko već niste.

Ovaj put je, na sreću, sve prošlo bez incidenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA