Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač se izvinio Severini i njenoj porodici nakon neprijatne scene na Dori: "Postoje momenti kada se pretera"

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ističe da mu nije bila namera da je povredi

  • 0
Severina Printskrin: Dora/ HRT

Pevačica Severina Vučković bila je gost grupe "Let 3" tokom nastupa na hrvatskom muzičkom takmičenju "Dora", na kojem se kandidati bore za odlazak na Evroviziju.

Pred kamerama, Seve je doživela veoma neprijatne scene, o kojoj se i danas priča.

Hrvatska zvezda se na sceni pojavila sa velikim plišanim čekićem, što je bila asocijacija na njena decenijska suđenja o koje je javnost upućena, a pošto su svi iz grupe "Let 3" bili obučeni kao pilići i Severina je bila u žutom.

Ona je kod sebe imala i veliko, plastično jaje, oko kojeg se i podigla frka, kada joj je pevač i radio voditelj Saša Lozar rekao:

- Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoški? Čekaj, imam još jedno jaje... Nije toliko veliko, ali biće u redu - rekao je Lozar, zavlačeći ruku u džep, što je aludiralo na nešto sasvim drugačije.

Saša se po završetku takmičenja javno izvinio Severini, putem društvene mreže Instagram.

- U životu postoje momenti kada se pretera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što nikad ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povredio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namera. Oprosti - napisao je Saša Lozar.

(Telegraf.rs)

Video: Potresan govor Severine Vučković: Četiri dana nisam ustala iz kreveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA