"Ona sme još jednom da zatrudni": Veljko otkrio istinu o tri Bogdanine trudnoće, pa najavio pauzu

 
I. C.
I. C.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Ražnatović se nada da će četvrto dete biti devojčica

Veljko Ražnatović otvoreno je govorio o porodici i ženi Bogdani koja je trenutno treći put trudna i uskoro će na svet doneti njihovog trećeg sina koji bi, kako su planirali, trebalo da ponese ime Ilijan.

Ražnatović je u velikoj ispovesti istakao da Bogdana po savetu lekara sme još jednom da ostane trudna, što će biti 4. put, jer bi sve drugo bilo rizično pošto se svaki put porodila carskim rezom.

- Ona će sada treći put ići na carski rez i mi možemo još jedno dete da imamo. Fizički, ona ne bi smela više da ostaje trudna, tako da... - počeo je Veljko.

Potom je objasnio da je Bogdana sva tri puta zatrudnela prirodnim putem.

- Ovo je sve od Boga, sva tri sina. Ništa nismo veštački, ni ovo... Nismo znali šta je, kako je Bog rekao tako je i bilo. Ja se nadam da će četvrto... Mislim, mi ćemo sad malo napraviti pauzu jer smo u ludilu totalnom... (smeh) Ali, nadam se stvarno da će četvrto dete biti devojčica i da će biti tatina princeza najmlađa. Biće i neka razlika između svih njih i tako - priznao je Ražnatović u podkastu Informera.

On je u razgovoru upitan i da li misli da bi njegov otac bio ponosan na to kakav život vodi, na šta je Veljko potpuno iskreno odgovorio.

(Telegraf.rs)

Video: Nikad emotivniji Cecin intervju sa Željkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka dvoje "carskih"

    24. februar 2024 | 12:57

    I ja bih se porađala I rađala da mi je Cekili majka ili svekrva, pa ima para i za dadilje i sve. Ovako sam rodila dvoje, retko imam pomoć i majke i svekrve, ne znam gde mi d#pe,a gde glava od obaveza, ne ličim ni na šta, ugojila se 30kg, izgubila sam se skroz u gajenju i hranjenju i spremanju hrane i pranju i peglanju. Pozdrav mamama radničke klase! Dignite glas da se zna da ima i nas neuhlebljenih, nas koji očajnički radimo da zaradimo, majki bez primanja!

  • BB.

    24. februar 2024 | 08:24

    Ako su planirali više dece, onda je bolje da se prirodnim putem porađala ako je bilo moguće. Carski rez je kompleksna operacija, posebno višestruki.

  • Maca

    24. februar 2024 | 07:32

    Prelepa baka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA