Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sada imate dva Nedeljkovića na sceni": Ana Sević zvanično zamenila Sanju Kužet u "Zvezdama Granda"

J. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voja Nedeljković je na samom početku emisije izašao sam na scenu, pozdravio gledaoce i Sanju Kužet i dočekao novu koleginicu Anu Sević

  • 0
Voja Nedeljković, Ana Sević Printskrin: RTV Pink

Prva emisija šestog kruga "Zvezde Granda" donela je velike promene, a večeras se na sceni nakon pauze Ana Sević ponovo pojavila u ulozi voditeljke.

Voja Nedeljković je na samom početku emisije izašao sam na scenu, pozdravio gledaoce i Sanju Kužet i dočekao novu koleginicu Anu Sević.

- Svima vama koji volite "Zvezde Granda", dobro veče i dobro nam došli. Ne volim kada sam sam na ovoj sceni, naučio sam nekako da budem u prisustvu moje drage koleginice Sanje Kužet. Međutim, ona je ušla u blagosloveno stanje, čuli ste o tome već. Da bi održala tu trudnoću do kraja kako treba, ona nas je privremeno napustila i šaljemo jedan veliki pozdrav našoj Sanji - počeo je Voja i nastavio:

- Sanja čeka treće dete, ali zato se ona ostvarila već kao majka troje dece. Ona se ostvarila na ovoj sceni i u takmičenju, a ostvarila se i kao voditeljka i to dva formata Grand produkcije. Zadovoljstvo mi je i čast da vam predstavim moju novu koleginicu do kraja ove sezone, Anu Sević Nedeljković - rekao je Voja.

Voja Nedeljković, Ana Sević Printskrin: RTV Pink

Ana je zatim ušetala na scenu uz ovacije publike, a sa osmehom na licu je nakon pauze od nekoliko godina pozdravila sve verne gledaoce.

- Dobro veče dragi gledaoci, dobro veče divna publiko, dobro veče žiriju i našim mentorima – rekla je Ana, dok je Voja pružio podršku novoj koleginici:

- Upoznali smo se kada si ti kročila na ovu scenu, bila si takmičarka, da ne pominjemo koje godine. Postala si majka troje dece, ali da ne bi nekoga zbunili sada si i Nedeljković - našalio se voditelj u svom stilu, dok mu je Ana u istom maniru odgovorila:

- Tako je, sada imate dva Nedeljkovića na sceni, malo vam je bio jedan. Vojo, hvala na divnoj dobrodošlici, ovo mi je velika podrška. Ove divne reči mi jako znače.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Sević stigla u Grand! Izgleda kao boginja u crvenoj haljini sa dubokim šlicem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA