Oglasila se tiktokerka koja je pretila svom detetu: Ovako se pravdala nakon svega

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Nakon što je ovaj snimak izazvao veliku pažnju javnosti, te se pojavio na društvenim mrežama, oglasila se i glavna akterka i pravdala se rečima da "svako može da pukne"

Srpska tiktokerka, koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja kao "Vela Viki", šokirala je javnost nakon što je na društvenim mrežama dospeo snimak na kojem viče na svoju ćerku. 

Nakon što je ovaj snimak izazvao veliku pažnju javnosti, te se pojavio na društvenim mrežama, oglasila se i glavna akterka i pravdala se rečima da "svako može da pukne" u nekom trenutku i "da ona zna šta je najbolje za njeno dete".

- Da se obratim... Pustite me na miru, znate? Nemojte da ovo crno pređe kod vas! Ne znate vi mene još... Pustite mene i moje dete na miru! Ona ima šta da jede, uvek jede. Svako ima pravo da pukne! Ali nećete vi g*****i sa TikToku da mi govorite gde je mom detetu bolje. Ja sam to dete rodila, ja sam to dete učila dve i po godine, tako da možete da mi pljunete pod prozor! Mogu da vam pokažem samo ovo (srednji prst). Moje dete je sa mnom i uvek će biti. Majmuni, jedite go*na - istakla je tiktokerka u svojoj objavi, koja se širi društvenim mrežama, prenosi Republika.

Podsećanja radi, ćerkica tiktokerke je prosula perece zbog čega je ona pobesnela i izgovorila pretnje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    25. februar 2024 | 08:20

    Gospođa je definitivno za hospitalizaciju.

  • Jeskaa

    25. februar 2024 | 09:19

    Ona je psihicki poremecena osoba lako se to primijeti,spasite dijete ljudi prijavljujte kad nema drzave mora narod da reaguje jer ako "pukne" opet mozda ce biti kasno!!!!

  • nada

    25. februar 2024 | 07:07

    Šta radi socijalna služba? Alo! Spašavajte dete!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA