Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpska političarka pokazala koliko je plemenita: Iznenadila bolesnog dečaka i priredila mu poklon za pamćenje

J. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Političarka je više puta do sada u svojoj karijeru dokazala da i te kako brine o narodu Srbije, a sada je ispunila želju jednom teško bolesnom dečaku

  • 2
Ana Grozdanović Foto: Privatna arhiva

Članica glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović, poznata je po humanim delima i trudu da pomogne najugroženijima.

Političarka je više puta do sada u svojoj karijeru dokazala da i te kako brine o narodu Srbije, a sada je ispunila želju jednom teško bolesnom dečaku. 

Kako je on ljubitelj Crvene zvezde, Ana mu je obezbedila dres sa potpisima igrača tog kluba.

- Narode danas vam predstavljam još jednu moju akciju. Kao mlad političar se trudim da pokrijem sve ugrožene grupe ljudi, i životinja, koliko je u mojoj moći. Svi već znate da sam neko ko je obezbedio respiratore, maske za respiratore da svako ima svoju - mislim na bolesne ljude. Ali eto ja se emotivno vežem za te ljude, pa se eto trudim i da ih usrećim na neki način. Filip obožava Zvezdu, gleda svaku utakmicu i evo sada će imati majcu sa potpisima svih igrača zvezde, ali njegovu majcu sa njegovim prezimenom Moj naklon za Filipove roditelje koji su oboleli od raka, a koji se bore za Filipa! Naklon veliki za roditelje heroje - počela je ona i dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

- Hvala fudbalskom klubu Crvena zvezda i igračima Zvezde koji su svojim malim doprinosom doneli veliku sreću ovom divnom mladom dečaku koji boluje od distrofije, koji nikada neće moći na žalost da zaigra fudbal koji obožava , jer on ništa ne može sam, on ne može ni glavu da okrene na veliku žalost, ali će uz ovaj poklon biti uvek uz tim koji voli i za koj navija. Ljudi, budite srećni, zahvalni! Svakog dana se zahvalite Bogu kada ustanete zdravi. Džaba nekom milioni kada nema zdravlje. Niste ni svesni koliko vredite! Nasmejte bolesnog - srce će vam biti puno (verujte mi). Šaljem vam ljudi puno ljubavi i toplih zagrljaja, jer je tako loše vreme da nam je ljubav najpotrebnija - napisala je Ana.

(Telegraf.rs)

Video: Fatalna srpska političarka ima poruku za sve hejtere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA