Vreme čitanja: oko 1 min.

"I dok kuvaš ručak, a na drugog misliš...": Sanja Marinković progovorila o preljubi, pa šokirala sve u studiju

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Šta bi sve žene radile za tu šaku ljubavi"

  • 0
Sanja Marinković Pritnskrin: Youtube/MagazinIn

Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" često priča o muško - ženskim odnosima, a ovoga puta tema je bila prevara.

- Šta bi sve žene radile za tu šaku ljubavi... Što bi čovek bio loš ako ima neku afericu, šta fali malo? Neku epizodicu... Ako ti je nekad do nečega, što bi to bilo loše... To su moderne Ane Karenjine, preljubnice - kazala je voditeljka prvo.

- Princeza Dajana je iz ljubavi prevarila. Ona, jadna, bila je željna svega. Ja bih nju branila na sudu! Ja bih i Anu Karenjinu branila na sudu! - govorila je Sanja Marinković u emisiji koja je emitovana minulog vikenda.

- Društvo je ozbiljno licemerno. Ljubavlju ne vladamo mi, nego naše emocije, to je tačno. Neko ako hoće da prevari će to uraditi ne samo uveče, već i u tri popodne, tačno tako... I kad kuvaš ručak jednom, a misliš o drugom je preljuba! Sve smo mi bile pomalo grešne. Evo, Eva Ras kaže da joj je bilo teško da se odupre tako želji kad je u braku htela nekog drugog muškarca... Sve će žene da se pronađu, samo ćute! - istakla je Marinkovićeva u razgovoru sa gošćama u studiju.

(Telegraf.rs)

Video: Sanja Marinković o rijaliti voditeljkama: "Ne bih bila kritična, mnoge su me iznenadile"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA