Vreme čitanja: oko 1 min.

Janjuš se na najteži datum u životu raspao zbog brata: "Vratio bih vreme kad smo ga učili da priča..."

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši košarkaš je istakao da daje sve od sebe da mu bude bolje, ali da jednostavno ima trenutaka kada ne može da se suzdrži...

  • 1

Aktuelni zadrugar Marko Janjušević Janjuš nedavno je izgubio mlađeg brata, Mihajla.

On se sada kod voditelja Darka Tanasijevića setio njegovog odnosa sa njim, pa se dotakao i psa Vesne, za koju narod smatra da mu treba oduzeti, zbog nepažnje.

- Da mi neko da milion evra, ne bih dao Vesnu. Sada smo je u pabu testirali kada neko krene na nas kako reaguje, direktno skače na njega - rekao je Janjuš.

- Kakva je situacija ovih dana? - pitao je Darko.

- Juče sam bio malo bezveze, tj. malo više. Pa jesam okej, otkud znam, tako mi naiđe, malo mi bude loše. Biće mi katastrofa dan, u životu imaš najsrećniji datum, a u nekom trenutku se pojavi taj najgori dan, 25. u mesecu. To je ne dao Bog nikome... Imao bih i lepe i tužne fotografije, to je fotografija koju sam postavio kada se to desilo, nas trojica kada smo bili mali i odmah mi je pala na pamet. Kada si pitao Anđelu (prim.aut. Šparavalo): "Kada bi mogla da vrati vreme?", sve slike ti prođu kroz glavu. Ja bih na primer vratio kada smo ga učili da priča, sećam se scene, sedeo je u dubku i učili smo ga da priča: "Tata i mama" - rekao je Janjušević, pa dodao:

- Ne mogu ja uvek biti dobro. Naiđe ti čoveče, svaki put kada sam nervozan, nervozan sam jer razmišljam o tome. Kada god smo Aneli i ja zajedno, skrene mi misli, bude mi bolje.

(Telegraf.rs)

Video: Janjušev mlađi brat, koji je sebi oduzeo život u 27. godini, sahranjen nadomak porodične kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA