Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog muža mislila da će je ubiti, osuđena zbog prevare od 140.000 franaka: Evo gde je danas Lela Andrić

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je zbog braka sa biznismenom strepela za svoj život

  • 0

Fatalna plavuša Lela Andrić bila je jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike tokom 90-ih godina prošlog veka. Mnogi su je zapamtili po hitu  "Čarobnjakov sin" i "Tomo majstore", koje joj je napisao pokojni Šaban Šaulić.

Kada se pojavila na estradi bila je veoma imućna. Bila je udata za bisnismena Srđana Adžemovića, zbog čega je neretko strepela za sopstveni život.

Lela nije krila da je i među takvim ljudima imala prijatelje, a nekima je bila čak i kuma.

- Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem - otkrila je ona svojevremeno.

Lela je priznala da je živela sve vreme u grču i strahu, jer su pokušavali da ubiju njenog muža.

- Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života - zaključila je pevačica jednom prilikom za Kurir.

Pored braka sa biznismenom, ona je bila intrigantna ličnost, jer je svojevremeno bila osuđena zbog prevare od čak 140.000 švajcarskih franaka. Pevačicu su 2005. godine osudili na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina.

Adžemović je posle Lele oženio bivšu članicu grupe "Models" Nevenu Stamenković.

Iako je već godinama u medijskoj ilegali, Lela i danas važi za izuzetno seksepilnu ženu, a svoje pratioce neretko iznenađuje novim fotografijama.

(Telegraf.rs)

Video: Tužnom pesmom poslala poruku: Šaova žena se oglasila nakon što ga je napustila posle mesec dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA