Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatski mediji udarili na nacionalnu televiziju zbog kadrova pobedničke pesme: "Da je imao srpsku..."

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jako su kivni na HRT zbog toga što su sve od sebe dali da Bejbi Lazanja ne predstavlja Hrvatsku u Malmeu

  • 4
Bejbi Lazanja Printskrin: Youtube

Hrvatska je sinoć izabrala svog predstavnika za Evroviziju, koja će se u maju mesecu održati u Malmeu, a pobedu je odneo Marko Purišić, koji se predstavlja pod umetničkim imenom - Bejbi Lazanja. On je izveo pobedničku pesmu "Rim Tim Tagi Dim".

Pesmu je HRT prvo odbacio, a Bejbi Lazanja je na Doru upao kao rezerva kada je od takmičenja odustala Zsa Zsa. Imao je manje vremena od ostalih da pripremi spot, nastup i zahtevnu koreografiju.

Njegova numera je u Hrvatskoj upala u trending muzičke platforme "Jutjub", a pevač  je i pre pobede na Dori postao zvezda.

Bejbin nastup su "uništili" kadrovi, zvuk i osvetljenje nacionalne televizije.

Kadrovi s Dore kako se po hrvatskim medjima piše, "izgledaju kao da ih je snimala svadbena kamera".

"Da je Bejbi Lazanja sinoć imao produkciju kakvu rade Šveđani ili barem Srbi i da je HRT na vreme prepoznao pesmu, dogodine bismo se svi brinuli kako će HRT organizovati Eurosong u Zagrebu", piše "Indeks.hr".

Tamošnji mediji su "udarili" na državnu televiziju, te istakli da ista kao da zaboravlja da je Dora isključivo televizijski događaj i da sve mora biti prilagođeno doživljaju televizije, Instagrama i TikToka jer se tamo rađa i bira pobednik.

(Telegraf.rs)

Video: Hit objava Konstrakte nakon što ponovo učestvuje na takmičenju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    26. februar 2024 | 12:46

    Opterećenost Srbijom ove komšije pokazuju koliko zapravo su dokoni. Lečite te ljude koji Vam svoju ne sposobnost predstavljaju ovako. Vi nas u Srbiji zanimate kao lanjski sneg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA