Vreme čitanja: oko 1 min.

"Žene se ubijaju da budu takve, a ja sam imala kompleks..." Goca iskreno o izgledu, za devojke ima jaku poruku

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Sad kad čujem devojke koje su prelepe i koje žele da menjaju svoj lični opis bude mi žao što od lepih devojaka prave klonove - istakla je pevačica

  • 3
Gordana Goca Lazarević Foto: Instagram/gocalazarevic_official

Goca Lazarević ima 69 godina i priznaje da ni sama ne zna kako izgleda tako dobro.

- Kad me pitaju kako, ja kažem ne znam. Stvarno ne znam, mnogo sam puta razmišljala o tome i mislim da pre svega da Bog, genetika mi je takva i sad kad bih analizirala, znam od koga sam šta nasledila. Moja energija i dečija iskra koju sam sačuvala u sebi i delim je... Kažu, jedina ljubav koja se deljenjem umnožava je ljubav - rekla je pevačica.

- Ima jedna interesantna stvar. Ja kad sam bila mlada i lepa, sad sam samo mlada, namerno kažem suprotno, bila sam dosta vitka, previtka, da ne kažem mršava i ja sam imala kompleks zbog toga. Žene se ubijaju da budu mršave i to je uvek na televiziji izgledalo dobro. Sad kada sa vremenske distance pogledam te snimke od pre četrdeset godina, ali prosto sam bila mršava. Meni tek sad kratke haljine dobro stoje - priznala je Goca.

Nije joj pravo kada vidi šta devojke sebi rade estetskim zahvatima u današnje vreme.

- Sad kad čujem devojke koje su prelepe i koje žele da menjaju svoj lični opis bude mi žao što od lepih devojaka prave klonove i onda su sve iste, sve liče jedna na drugu - istakla je Goca za GrandOnline.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kad su glupe i iskompleksirane.

    27. februar 2024 | 01:03

    Nikad ne rade na sebi. Misle da je ok, da postanu pvc frankenstajni. A tek ih onda nece nijedan muskarac. Muskarac hoce prirodnu lepotu, nista pvc. Neko hoce mrsavu, neko debelu. I zenama traze osnovno. E sad sto ljudi i sto cudi. Ali njima tik tok i slicno ispira mozak, informacije o nebitnim stvarima i babske price, im eto pomute i ono malo razuma. Imaju veliki strah od muskaraca, i cuju svasta, jer u strahu velike oci. Pricam jer znam. I nakon svih tih gluposti, od silnog ludila i informacija, postanu to pvc cudo. Vide te pesme, spotove, onli fans profile i eto to se tako zavrsi.

  • Поштана..

    26. februar 2024 | 15:18

    ..жена.Лепо каже да јој треба пажња..👍

  • srdjan

    26. februar 2024 | 12:09

    redovan seks je zakon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA