Vreme čitanja: oko 1 min.

Lazar Kosmajac dobio dete sa prelepom ukrajinskom influenserkom, evo kog pola je beba

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako pišu domaći mediji, Lazaru je supruga podarila sina

  • 0
Lazar Kosmajac i supruga Dana Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/danadsk

Sin pokojnog kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, Lazar Kosmajac, postao je otac, pošto mu se supruga Ukrajinka porodila i donela na svet prvo dete.

Nekoliko dana pre porođaja na svom Instagramu podelila je fotografije sa trudničkim stomakom, a Lazaru je influenserka rodila sina.

- Centar svega - napisala je Dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @danadsk

Podsetimo, naslednik čoveka kog su zvali "srpski Eskobar" sklopio je građanski brak sa atraktivnom Ukrajinkom u restoranu na Zvezdari, nedaleko od porodične vile koja je samo nekoliko dana ranije vrvela od policije zbog eksplozivnih naprava.

Mladi Kosmajac i Ukrajinka Dana, koja se na Instagramu predstavlja kao influenserka, upoznali su se proletos u Majamiju, gde Lazar često putuje. Vrlo brzo, Dana je ostala u drugom stanju. Ovo je ujedno bio razlog da sve ostavi i preseli se u Srbiju.

Blistala je u uskoj haljini ponosno držeći za ruku svog izabranika, a ovo im je bilo i prvo pojavljivanje pred porodicom i prijateljima.

Mladenci su se odlučili za intimno venčanje bez slavlja. Ceremoniji sklapanja braka prisustvovali su samo kumovi i to na insistiranje mladoženje budući da se trudi da živi što povučenije, te da se o njemu što manje piše. Ipak, to mu nikad nije polazilo za rukom.

Lazar Kosmajac nije završavao u tabloidima samo zbog kontroverznog oca, već i zbog svog burnog ljubavnog života. Bio je u vezi sa Mirkom Vasiljević, jednom je uslikan sa bivšom suprugom Vladimira Stojkovića, Bojanom Rajić, iako ona o tome nikada nije javno govorila. Navodno se zabavljao i sa pevačicom Marinom Tadić.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Seve cestitala pobedu Bejbi Lazanji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA