Vreme čitanja: oko 3 min.

Srpski milioner zarađuje 100.000€ mesečno, ima luks nekretnine i privatno jezero: Sada je otkrio svoje početke

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Iako u početku nije bilo nimalo lako, uspeo je da se izbori

  • 6

Biznismen Branko Babić, tvorac metode japanskog tetoviranja obrva, nedavno je prvi put pokazao svoje luksuzno imanje, ali i privatno jezero koje poseduje.

Branko je istakao da mu je najveća želja bila da vozi "Rolls-Royce" i to je sebi i ostvario.

Iako u početku nije bilo nimalo lako, uspeo je da se izbori.

- Kada sam kreirao tehniku za industriju lepote, od 2000 mejlova, nijedan kurs nismo prodali. Tada sam uzeo najnoviji džip, parkirao ga ispred salona, počeo da pričam o lepoti mog posla, počeo da pričam koliko zarađujem i tako se sve okrenulo. Svaki dan je neko zagrizao udicu i pomislio u sebi: "Hoću ja to da radim" - istakao je Branko i dodao:

- Sve ovo što smo napravili nije došlo tek tako. Puno je otišlo vremena, zdravlja, puno stresa, prbolema.. Malo vremena za sinove, prijatelje. Sada je Monako moja druga destinacija, imam stan u tamo. Ratkovo - Monako, to je moja relacija.

On je otkrio da voli automobile, ali i da je ostvario svoju najveću želju.

- Kupio sam automobil od osnivanja biznisa posle šest ili sedam godina. Inače jako volim automobile. Uvek sam vozio dobar auto i kad nisam imao lovu. Sve što sam imao davao sam za auto. Prvi put sam kupio Rolsa pre šest godina i on mi je u Monaku - rekao je Branko koji je odlučio da se vrati u rodno selo Ratkovo.

- Ratkovo je inače jako poznato kao selo koje ima veliki broj pecaroša, a da pritom nemamo ni kanal, ni reku, ni baru, ništa... Pre nekih 35 godina jedan povratnik iz Nemačke je došao i kupio parče zemlje ovde. Bilo je smetlište, a on je od toga napravio jezero - govorio je Babić i dodao:

- Pre nekih četiri ili pet godina sam kupio ovo jezero. Taj povratnik iz Nemačke je to prodao jednom dečku, pa je taj dečko prodao meni. Tako sam se ja vratio ponovo na ovo jezero i tu sam svaki dan od kad sam završio kuću. Ne znam da li u Beograd odem dva ili tri puta godišnje. Između ostalog sam napravio i ribnjak.

Branko je otkrio da mu kuva šef iz Pariza.

- Jelo nam sprema jedini sprski kuvar i učitelj čuvenog Alana Lukasa, za mene najboljeg kuvara na svetu koji je radio u Parizu, Italiji, radio i u najboljem restoranu na svetu. Čeka se na ulazak u taj restoran preko 2 godine - rekao je on.

Branko je između ostalog otkrio da je u biznis uložio 200 evra, a da danas zarađuje blizu 100.000 evra.

- Uložio sam u svoj biznis 200 evra, zarađujem od 60 do 100.000 evra mesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako - zaključio je Babić u emisiji "Biznis Priče".

Podsetimo, njegov privatni život intrigira javnost, a po svemu sudeći, uplovio je u novu vezu i to sa influenserkom Ivanom Slipčević, poznatijom kao Tačkasta Mara.

Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila njihov zajednički video.

Sudeći po kadrovima, njih dvoje su jako prisni, a u jednom trenutku Branko je ljubi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by слипчевић ивана (@tackasta_mara)

Ipak, kada su u komentarima krenule čestitke njenih prijatelja i pratilaca, bilo je jasno da su njih dvoje u vezi.

Ivana je aktivna na društvenim mrežama, a svojim provokativnim slikama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Branko Babić je tvorac metode japanskog tetoviranja obrva koja je promenila rutinu ulepšavanja, a osmislio je sasvim slučajno pre više od deset godina, gde je sve otpočelo na daleko skromniji način nego što to vidimo danas.

Ono što im je zajedničko jeste i da su oboje razvedeni, kao i da iz prethodnih brakova imaju decu.

Tačkasta Mara je majka dvoje dece, a sa bivšim Bojanom mužem živela je u Nemačkoj donedavno. Posle razvoda se vratila za Beograd gde je nastavila svoju karijeru influensera.

(Telegraf.rs)

Video: Sara Jo prvi put o reakciji posle Konstraktine pobede na PZE i optužbama da joj tata namešta pobede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No numero

    27. februar 2024 | 07:49

    Лако је бити богат у сиротом селу, А да, чим је постао успешан, одмах се и развео, ваљда то иде уз имиџ бити успешан. Нисам сигурна да су људи који су завршили његов курс нешто успешни!

  • Mikan

    27. februar 2024 | 07:52

    Šta si oženio, jasno je kao dan Branko da si indijanac ali ajde, hvali se po netu i pravi ljudima zazubice ali ..... indijanac ostsje indijanac

  • Marko

    26. februar 2024 | 22:57

    Bravo💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA