Vreme čitanja: oko 2 min.

Objava Tačkaste Mare koja ljubi milionera kida srce: Pokazala kako je biti samohrana majka, u snimku lije suze

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Influenserka je period razvoda prebolela uz pomoć dece, zbog koje je dobijala snagu

  • 4

Srpska influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara sa bivšim mužem Bojanom živela je u Nemačkoj donedavno.

Posle razvoda se vratila za Beograd i nedavno je pre uplovila u vezu za biznismenom milionerom Brankom Babićem, koga mnogi znaju kao "kralja obrva" i tvorca čuvene tehnike Phi.

Ono što im je zajedničko jeste i da su oboje razvedeni, kao i da iz prethodnih brakova imaju decu.

Ona je nedavno putem Instagrama rešila da otvori dušu o razvodu, a reči su bolne i teške.

- Nekako sam uvek izbegavala pitanja o razvodu, o tome kako sam prevazišla to, kako je potekao taj proces isceljenja, kako je bilo deci... uglavnom samo seen-ujem te poruke jer ne znam šta bih odgovorila ženama, jednostavno nisam želela na Instagramu da pričam o toj temi, nije tabu tema naravno, ali jednostavno nisam mogla... A toliko mi žena piše i izvinjavam se što ne odgovaram na tu temu, samo želim da vas podržim, da napišem da znam sve. I koliko je teško i koliko boli i koliki je strah, napor i da ni jedan dan nije lak. Ali isto znam i koliko svaka od vas treba da bude ponosna i da zna koliko vredi i koliko može. "Najjače stvorenje na Zemlji je majka"!

- Zato dignite glave visoko i znajte da se tamo negde neko upravo bori sa istim teškocama i neka vam na umu bude jedno: pre ili kasnije ćete spoznati svoju vrednost i svoju snagu i tada vam više niko neće moći ništa. U njihovim okicama ste svakako heroji i verujte mi da ma koliko god godina da imaju sve znaju i osete. A ja vam pružam podršku i snagu svakoj od vas koja mi se obratila... proći će, sve prođe i sve rane zacele - napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by слипчевић ивана (@tackasta_mara)

Inače, u jednom delu snimka ona plače, a to su, sudeći po videu, bili trenuci kada je klonula i zabršila na infuziji, pa se osećala slomljeno u usamljeno.

Tačkasta Mara pažnju je privukla osim svojim izgledom, tako i kulinarskim receptima, a kako je jednom prilikom ispričala, uživa u kuvanju za svoju decu.

Osim u kuhinji, Ivana se sjajno snalazi i na polju kozmetike i putovanja, pa neretko i o tome deli svoja iskustva sa pratiocima.

Na pomenutoj društvenoj mreži je uticajna i ima 136.000 pratilaca, a njen sadržaj je raznovrstan.

(Telegraf.rs)

Video: Bivša Šarićeva žena rekla "da" srpskom biznismenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    27. februar 2024 | 09:43

    Suze mi liju. Pune mi ih cipele. Kako se ne zaljubi u nekog tramvajdžiju ili bageristu?

  • No name

    27. februar 2024 | 09:57

    Ja ne znam da li ljudi znaju pojam samohrana majka sta znaci, njen bivsi suprug je ukljucen u odgajanje dece, pa sama je izbacivala decu u Berlinu nakon razvoda i rekla nekoliko puta da su deca trenutno kod tate, koji vrv placa alimentacije i pomaze u izdrzavanju dece, samohrana majka nema nikakvu pomoc, zato se i zove samohrana jer sama hrani decu.

  • Majka

    27. februar 2024 | 17:27

    Majko, A da obrises tudju decu iz ovih promo klipova? Mozda roditelji te dece ne zele da im se deca pojavljuju na ovakvim stranicama. To je osnova digitalnog marketinga kojim se uspesno bavis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA