Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavirite u luks stan koji je Lukas ostavio Sonji posle razvoda: Svaki ćošak "vrišti" od skupoće

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogledalo preko celog zida, mermer, skupi detalji...

  • 8

Sonji Vuksanović nakon razvoda od Ace Lukasa pripao je stan na Bežanijskoj kosi. Ona je tu ostala da živi sa ćerkama, Viktorijom i Sofijom.

Važi za aktivnu na Instagramu, pa često kači fotografije iz luksuznog doma, koji je opremila po svom ukusu.

Omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž celog zida gde uglavnom slika svoje stajlinge, a u čijoj pozadini može da se vidi prostrani dnevni boravak opremljen do najsitnijih detalja. Tu je i mermerno stepenište.

Dom krase umetnine, skupoceni detalji, ali i prelepo cveće u kome Sonja posebno uživa.

Lukas je u svojoj knjizi "Ovo sam ja" do detalja opisao njihov odnos ali i svađe koje su, kako je istakao, bile strašne.

- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao.

- Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. "Da nećeš da me udariš!" A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak Sonje Vuksanović iz Urgentnog nakon što je prijavila da ju je Aca Lukas pretukao!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA