≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sestra srpske pevačice koja se bori za odlazak na Evroviziju bila u braku sa bratanicom Marine Abramović

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najbolje savete za uspeh iako su bili jednostavni - dobila je upravo od Marine

  • 0
Iva Lorens, Marina Abramović Foto-kolaž: Instagram/ivalorens, AGF s.r.l. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kanautorka Iva Mišović poznatija kao Iva Lorens ove godine takmičiće se na PZE, gde će pokušati da osvoji srca publike svojom pesmom i pokuša da postane predstavnik Srbije u Malmeu.

Ono što je posebno zanimljivo kada je ona u pitanju, jeste da dolazi iz vrlo zanimljive porodice i da je zbog jednog člana porodice imala priliku da vreme provodi sa Marinom Abrimović.

Ivina majka je manekenka, voditeljka i novinarka Irena Mišović, a njena sestra je u jednom trenutku bila u braku sa bratanicom Marine Abramović.

- Upoznala sam, više puta. Marina je super, ja Marinu obožavam... Umetnici rade svoj posao, i onda je to neki deo posla koji je prosto deo toga ako si u javnom svetu. Ona je meni uvek bila divna, bila čista. Ona jako voli muziku, tako da s te strane je uvek interesovalo. Sećam se kada mi je izašla prva pesma ona je stvarno poslušala i stvarno zamapti stvari - istakla je ona za Novu i dodala:

- Jako je smešna, voli viceve, tako da s te strane bilo mi je jako drago što sam upoznala nekog ko je tako visokom nivou i toliko stvari je videla.

Kako je dalje navela, najbolje savete za uspeh iako su bili jednostavni - dobila je upravo od Marine.

- Lepa stvar kod nje je što nekako u njenoj glavi ništa nije nedostižno i to se baš sećam kada sam pričala u vezi muzike i svega, naravno ona mnogo lakše dolazi do ljudi zato što je Marina Abramović. Mislim da zbog tog njenog stava da nikada ništa nije bilo nedostižno i da nije toliko komplikovano doći do nečega, da je ona baš zato i uspela. Dala mi je dobar savet da me ne interesuje, da nema taj momenat da se uplašim ili da nemam blam da nešto pitam, nego da prosto dođem i ako mogu nešto uzmem, da ostvarim taj neki svoj san - otkrila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA