≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Šerifović jednom rečenicom odbrusila članovima žirija koji su prozvali Teu: Ljudi joj čestitaju

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bravko Maki carice, tako se staje iza kolega", "Još jednom pokazala zbog čega je najbolja", samo su neki od komentara

  • 1
Marija Šerifović, Tea Tairović, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac Foto-kolaž: Milena Đorđević, Nikola Anđić, Antonio Ahel/ATA Images, Nikola Tomić

U jednoj od epizoda Zvezda Granda na meti članova Dragana Stojkovića Bosanca i Snežane Đurišić našla se jedna od trenutno najvećih zvezda u regionu - Tea Tairović, a rekacija i reči kojima je Marija Šerifović stala u odbranu mlađe koleginice još jednom su dokazali da nema komplekse i sujetu koja je sputava u tome da bude realna i objektivna.

Naime, tokom komentarisanja takmičarke koja se našla na sceni, Saša Popović se setio Tee Tairović koja se takmičila 2015. godine, a koja je sada jedna od najvećih mlađih zvezda.

Zbog njegove izjave, u kojoj je pohvalio Teu rekavši da su "tako i nju kasapili", nastala je opšta drama među članovima žirija, zbog čega je reagovala i Marija.

- Tea Tairović je svoj put našla i Tea je u svom slotu - sama. Kraj! - rekla je Marija, aludirajući na to da je Tea uspela da izgradi svoj stil koji je potpuno jedinstven na sceni, te da nije bilo čija kopija.

Ove njene reči podržali su i Saša Popović i Viki Miljković.

- I to što radi, radi vrhunski! - kazao je Popović.

- Tako je - rekla je Viki.

Zbog svoje reakcije, Marija je i na mrežama dobila pregršt divnih komentara.

"Bravko Maki carice, tako se staje iza kolega", "Još jednom pokazala zbog čega je najbolja", "Bravo i čestitam na iskrenosti, na objektivnosti, ovo je jedino ispravno", "Sviđalo se nekome ili ne, Tea obara rekorde i to nije bez razloga", "Mara rešila sve, a sve je žena u pravu", "Prave zvezde nemaju sujetu, dokazala još jednom", "Tea je objasnila kako se posvećeno i vredno radi ovaj posao, od tebe i nje i te kako može da se uči, što za neke ne bismo rekli", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ципка

    27. februar 2024 | 17:34

    Лако се иживљавати над женама и старцима!Нека нађе неког ко је њему раван!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA