Vreme čitanja: oko 2 min.

Malo ko zna! Dea Đurđević se sa samo 16 godina pojavila u "Zvezdama Granda", evo kako je tada izgledala

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljki su priredili iznenađenje u emisiji

  • 1
Amidzi sou, Amig Show, Dea Djurdjevic Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka Dea Đurđević ima uspešnu novinarsku karijeru već godinama, ali malo ko zna da se svojevremeno pojavljivala i u "Zvezdama Granda".

Dea se nedavno iznenadila kada je, gostujući u emisiji, pogledala snimak od pre mnogo godina iz pomenutog muzičkog takmičenja, gde se pojavila kao vatreni navijač tadašnjeg takmičara Nemanje Stevanovića.

Voditelji su priredili iznenađenje koleginici za koju su imali i posebnu najavu.

- Jedna devojčica sa kikicama i navija za Nemanju Stevanovića. Imala je 16 godina, a to je zapravo niko drugi nego naša Dea - istakli su voditelji.

Međutim, tada je otkriveno i kako se Dea našla u Nemanjinoj podršci.

- Vi ste zapravo kućni prijatelji i ti si još tada kao devojčica sa 16 godina htela da podržiš Nemanju, vidiš kako to nikad se ne zna - dodala je voditeljka, te je Dea potvrdila priču i istakla da je u odličnom odnosu sa pevačem.

- Nikad se ne zna. Posle je on mene podržavao i tako smo išli u krug - rekla je Dea za Grand koja je tokom takmičenja bila velika podrška Stevanoviću.

Podsetimo, Dea je pre pet godina doživela stravičnu saobraćajnu nesreću kada se sudarila sa autobusom i zadobila teške povrede nakon čega je usledila dugotrajna borba.

Zahvaljujući stručnosti lekara, brojnim operacijama, ali i svojoj unutrašnjoj borbi uspela je da preživi, sa posledicama na ruci koju su joj jedva spasili.

- Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspvaljivali su me, gledali su šta je manje zlo - ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ono što je mnogima u takvoj situaciji bilo nepojmljivo jeste da je upravo njen partner i nekadašnji kolega Mladen Mijatović je bio čovek koji je izveštavao sa mesta nesreće.

- Nije bilo pitanje ko će da izveštava, i ja sam želela. Posle sam o tome razmišljala i rekla mu: "Vidi da sam preminula i da ti nisi izveštavao, ja bih te odozgo gromom pogodila. Sve žive si čitao mene nisi" .Ja sam jedna od retkih koja je preživela njegovu crnu hroniku - objasnila je Dea.

Kao javna ličnost iza sebe je imala mnogo ljudi koji su urgirali za nju, međutim voditeljka tvrdi da je jedna druga stvar bila ključna za njen oporavak.

Uz svu zahvalnost Željku Mitroviću i mnogim ljudima. Preko puta mene je ležao dečko koji je ostao nepokretan, on i ja smo zajedno imali progres, iako on iza sebe nije imao mašineriju kao ja. To da li ćeš da izguraš je prvo do tebe, pa do lekara. Čula sam mnogo poslednjih reči, nisu mogli da izdrže bolove, a ja sam to prihvatila da je normalno - objasnila je Dea, prenosi Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Dea Đurđević zgrožena: Snimala automobile u garaži tržnog centra parkirane na mestu za invalide

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA