≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatica koja hoće da predstavlja Srbiju na Evroviziji: "Rodila sam dvoje srpske dece, volela bih da..."

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ne treba se voditi trendovima. Volela bih da kažem svima da budu svoji, nemojte se voditi trećim licima ili nečemu što je moranje - objasnila je

  • 2

Hrvatica Martina Vrbos takmiči se na srpskom izboru pesme za Evroviziju, sa numerom "Da me voliš". Ona dugo živi u Beogradu, a sa suprugom Bogoljubom venčala se nakon dve godine veze, 8. jula 2016. u Istri.

Mnogo je spekulacija bilo o tome zašto se Hrvatica takmiči u Beogradu i želi da predstavlja Srbiju na Evroviziji 2024, ali ona ističe da su Srbi i Hrvati u njenim očima - jedan narod.

- Mi smo jedan identičan narod i šta kod da radimo mi se veselimo uz muziku. Kao Ibrahimović što usred Milana peva "Jutro je". Nema tog lošeg komentara koji će da me prodrma. Ja sam Martina Vrbos koja je rodila dvoje srpske dece i ćerka sam hrvatske majke - rekla je.

- Ne treba se voditi trendovima. Volela bih da kažem svima da budu svoji, nemojte se voditi trećim licima ili nečemu što je moranje - objasnila je.

- Znam da sam ja pravi ambasador ljubavi, sledeće godine ako se otvori mesto za ministra ljubavi, mira i empatije među narodima, to će sigurno biti Martina Vrbos! - istakla je u emisiji "Nije sve tako crno", voditeljke Jovane Matić Đokic.

(Telegraf.rs)

Video: Lena Kovačević: "Moja publika je u Srbiji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Remix

    27. februar 2024 | 23:07

    Breskvica BRUTALNA…Ovo sve ostalo je ogavno za gledanje…Neka nam je Bog na pomoći.

  • Lela

    29. februar 2024 | 16:17

    Bravo Martina, tako je@

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA