Kaća Živković za Telegraf nakon informacije da je u 5. mesecu trudnoće: "Moja najveća životna želja..."

 
I. C.
M. K.
I. C. M. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica je u blagoslovenom stanju, sa izabranikom sa kojim je dugo u vezi čeka svoje prvo dete

Katarina Živković oglasila se za Telegraf.rs nakon informacije da je trudna i da čeka svoje prvo dete.

Iako je informacija tačna, što nam je potvrđeno od strane nekoliko izvora bliskih Kaći, ona to u ovom trenutku nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje.

- I vrapci na grani znaju da ja svoj privatni život čuvam od očiju javnosti godinama unazad i ne vidim ni jedan razlog da tako ne ostane i ubuduće. Sa druge strane, nikada nisam krila da jedva čekam da postanem mama i da je to moja najveća životna želja - istakla je.

- Sada jedino mogu da vam obećam da kada se to bude desilo, neću kriti, već ću sa svima vama podeliti najradosniju vest - poručila je pevačica.

Podsetimo, njen izabranik nije poznat javnosti.

- Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor - rekla je nedavno na temu ljubavi.

- Od njega sam dosta učila i učim još uvek, tako da sam jako srećna što ga imam - dodala je pobednica rijalitija "Farma" za GrandOnline.

Katarina se u javnosti pojavila prošle noći, 26. februara, ali niko nije mogao ni da nasluti da je trudna, a tek ne da je već u 5. mesecu trudnoće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA