Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je ćerka Hanke Paldum koju verovatno nikada niste videli: Na porođaju s njom doživela je kliničku smrt

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je decu dobila nakon što se udala za Muradifa, ljubav iz srednjoškolskih dana

  • 9
Hanka Paldum Printskrin: Youtube/Hayat Media BiH

Pevačica Hanka Paldum na estradi je prisutna već dugi niz decenija, ali svoj privatni život, kao i svoju decu, sina i ćerku retko eksponira u javnosti.

Dok je njen sin, Mirzad, često bio u fokusu javnosti zbog raznoraznih krivičnih dela koje je pravio, čak i više puta hapšen, njena ćerka Minela ostala je van svega, potpuno nepoznata.

Hanka je decu dobila nakon što se udala za Muradifa, ljubav iz srednjoškolskih dana. Međutim, imala je izuzeteno velikih problema na oba porođaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Hanka Paldum (@hankapaldum_official)

- Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam se smatrala pre svega suprugom, a tek onda umetnicom - rekla je Hanka jednom prilikom.

Minela se s vremena na vreme sa majkom pojavljuje na različitim događajima, a isto tako i pomaže Hanki u poslu. Neki kažu da likom poseća na majku, a jednom prilikom je učestvovala i kao manekenka u njenom spotu za pesmu "Niko kao majka".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Hanka Paldum (@hankapaldum_official)

To što se pojavila kao manekenka u spotu nije ništa čudno, obzirom da je Minela jako lepa devojka, a uz sve to ima veoma istančan ukus za modu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA