Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva fotografija! Sve tri sestre Mićalović zajedno i to sa prelepom majkom: "Blago njoj koja vas je rodila"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica Mićalović na okupu

  • 0
FEST Premijera filma Jorgovani Sloboda Mićalović / Foto: ATA Images/R.Z.

Glumice Sloboda i Dragana Mićalović su poznate domaćoj javnosti, međutim malo ko zna da imaju još jednu sestru, najstariju Mirjanu.

Iako su sestre Mićalović najtraženije dramske umetnice poslednjih nekoliko godina, Mirjana nije odabrala glumu za životni poziv.

Ona je odlučila da svoju karijeru gradi daleko od javnog života, a koliko su bliske, ali da su nasledile lepotu od njihove majke Milice, pokazuju fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Nismo skoro bili u prilici da ih vidimo na okupu, a sada su zablistale na premijeri filma "Jorgovani" u kom Sloboda igra glavnu žensku ulogu.

- Zauvek najveća podrška. Bravo, Bojka moja - napisala je najstarija sestra Mićalović u opisu fotografije.

"Blago majci kakve vas je rodila", "Posle 7 godina, na istom mestu ista podrška i ljubav", "Nešto najlepše", "Divni" - samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Milica se za razliku od svog pokojnog supruga Dragana, koji je bio veliko ime u svetu glume, ne bavi javnim poslom.

Inače, Sloboda Mićalović zablistala je na premijeri filma "Jorgovani" u kojem igra glavnu žensku ulogu.

Glumica se u MTS Dvorani, na premijeri u okviru 52. FEST-a, pojavila u dugoj, elegantnoj crnoj haljini, sa romantičnom frizurom i šminkom u prirodnim nijansama koja joj je savršeno "legla".

Sa osmehom je pozirala sa filmskim partnerom u "Jorgovanima" Ivanom Bosiljčićem, a kasnije smo je fotografisali i sa najvećom podrškom, suprugom Vojinom Ćetkovićem.

- Verujem u ovaj film - rekla je Sloboda Mićalović medijima, te pohvalila kolegu Ivana Bosiljčića.

- Meni je zadovoljstvo s njim da radim uvek. On je toliko predivan kolega, duhovit, pre svega talentovan - istakla je glumica.

(Telegraf.rs)

Video: Održana premijera filma "Jorgovani" na FEST-u u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA