Vreme čitanja: oko 2 min.

Luk Blek odgovorio Breskvici, ali njegove reči nisu onakve kakve su mnogi očekivali

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Luk je dao svoj komentar na konstataciju Breskvice

  • 2

Prošlogodišnji predstavnik naše zemlje na Evroviziji, Luk Blek, prokomentarisao je izjavu ovogodišnje takmičarke Anđele Ignjatović Breskvice, koja je rekla da je njena pesma "srpska", misleći na to da čim je čuješ asocira na Srbiju, dok njegova i Konstraktina to nisu bile.

- Naravno da sam prošle godine navijala za našu zemlju, ali ne mogu da kažem da ta pesma predstavlja našu zemlju, jer kada čuješ tu pesmu, naravno da ti ne padne na pamet Srbija. Konstrakta je imala neku foru. Ušla je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao "umetnica mora biti zdrava" - rekla je Breskvica nedavno za ZED TV, te dodala:

- To je dobro, razumeš, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom mišljenju, nije pesma koja predstavlja našu zemlju.

Sinoć se pojavio mladi umetnik Luk na prvoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju", te je izneo svoj stav na konstataciju Breskvice.

Iako su mnogi očekivali "rat" i prepirku, izvođač je pokazao da mu je vrlo jasno na šta je Breskvica mislila i šta je želela da kaže, te da tu nema ništa sporno.

- Mislim da je to legitimno, u smislu da takva pesma i treba da predstavi Srbiju, jer je deo Srbije. Postoji nekoliko Srbija, kapiram da sam ja predstavnik neke druge, i radio sam na svoj način - rekao je Luk, te istakao da mu je jasna njena izjava.

- Ja nju razumem, znam šta je htela da kaže. Da nema… zurli - dodao je on kratko.

Luk je otkrio i ko mu je favorit, ali i za koga mu je krivo što se nije plasirao u finale.

- Prvi put sam gledao prvo polufinale, tako da sam najviše bio oduševljen Zorjom, bio mi je i Filari super, žao mi je što nije prošao u finale, ali mnogo dobrih pesama stvarno, svaka čast svima ove godine - rekao je Luk.

Mladi umetnik je prošle godine probio granice u vidu nastupa, pa su ove godine neki od takmičara odlučili da nastave tim putem.

- Ja sam se prošle godine mnogo trudio za nastup i ceo spektakl koji je bio u vezi toga. Bilo je dosta stvari koje smo radili samostalno, moja ekipa, prijatelji i ja, tako da je bilo prelepo. Vidim da je stejdž ove godine na PZE-u mnogo složeniji nego prošle, tako da žao mi je što se nisam prijavio i ove godine - istakao je Luk, te otkrio da još uvek živi u Engleskoj.

- Živim u Engleskoj još uvek, dok me ne isteraju. Izbacujem album ove godine koji smo završili, imam singl koji ću pevati u drugoj polufinalnoj večeri i imaću nastup koji je vezan za to. Album ću najaviti uskoro, evropsku i britansku turneju, a nadam se i ovde, opet imam još jedan rasprodat koncert u Beogradu - rekao je Luk.

Celu izjavu možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Odgovorila i na pitanje o Vojažu: Prva izjava Breskvice nakon nastupa na "PZE"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • el ovo onaj

    28. februar 2024 | 22:55

    što su joj predviđali evro uspeh prošle godine

  • Додо

    29. februar 2024 | 00:53

    Концерт, турнеја...хоће ли Ушће скоро😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA